Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
12/08-09   -   Pressemeldinger

Allied Telesis lancerer high-density Gigabit administreret Layer 2-switch

AT-9000/52 er med et uovertruffent lavt energiforbrug på 45 W lige grøn som bøgetræer der springer ud om foråret

Chiasso, Schweiz, 12. august 2009 – Allied Telesis har i dag lanceret AT-9000/52, som er en enkel, administreret Layer 2-switch med 48 Gigabit kobberporte og 4 SFP-porte. Den administrerede Gigabit-switch er en basismodel til standalone-brug; den udnytter ECO-teknologi og har med sine 52 aktive porte dobbelt så høj porttæthed som tidligere modeller. AT-9000/52 har med sine 47 W et ekstremt lavt energiforbrug i forhold til de 70 til 125 W, der typisk ses for sammenlignelige switches.

AT-9000/52 er et nyt produkt fra Allied Telesis, som udnytter ECO-switch-teknologien, der giver switchen mulighed for at arbejde i ultra lav energitilstand.
AT-9000/52 anvender en række funktionaliteter til at spare energi. Et meget integreret design med færre interne forbindelser medfører, at der bruges mindre energi. Når et Ethernet-kabel tilsluttes enheden, vil den automatisk bestemme kablets længde og føre mindre energi gennem et kortere kabel, hvorved der port for port kan spares betydelige energimængder.

AT-9000/52s strømforsyning er, med ca. 80 % effektivitet, ekstremt effektiv, Dertil kommer, at mere effektive strømforsyninger afsætter mindre varme, som skal fjernes med airconditioning - endnu en kilde til energibesparelse. Enheden har også en ECO-knap til valg af lavenergistatus, hvor der slukkes for lysdiodene, som der kun sjældent er brug for. Endelig bruger selve switch-kredsløbet mindre energi end forgængerne.

Melvyn Wray, Senior Vice President for Marketing EMEA, Allied Telesis, udtaler, "AT-9000/28 fik en meget fin modtagelse, så AT-9000/52 er en naturlig udvidelse af programmet. De energibesparende funktioner medfører, at den har et imponerende lavt energiforbrug, så den er såvel et miljømæssigt som økonomisk godt valg. Muligheden for at anvende 52 aktive porte er unikt og praktisk. De fleste switches anvender comboporte til uplinks, hvilket indebærer tab af en aktiv kobberport ved brug af uplinks, men AT-9000/52 har altid 52 aktive porte, hvorved man opnår større effektivitet og lavere omkostninger."

Allied Telesis kan levere AT-9000/52 i hele Europa fra juli 2009. Priser oplyses ved henvendelse.

For mere information eller forespørgsler om test og interviews, kontakt venligst:
Andreas Wadensten, Time PR, e-post: andreas.wadensten@time.se, telefon: 0709-77 90 90.

Om Allied Telesis
I mere end 20 år har Allied Telesis været en førende leverandør af netværksinfrastruktur. I dag leverer firmaet tale-, video- og datatjenester til en lang række kunder verden over. Allied Telesis arbejder innovativt med at ændre de måder, hvorpå serviceydelser og applikationer leveres og styres, hvorved der opnås merværdi og lavere driftsomkostninger. Besøg os på: www.alliedtelesis.com.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire