Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
17/08-09   -   Pressemeldinger

Zoover lanserer nytt nettverktøy til reiselivsbransjen

Uavhengige tall og vurderinger tilgjengelig for alle – gratis.
København, 17. august 2009 – Zoover.no, Europas største nettsted for ferievurderinger med over 750 000 omtaler, lanserer nå et nytt nettverktøy. Overnattingssteder eller ferienettsteder kan legge inn dette verktøyet på sitt nettsted, og følge med på gjennomsnittstallene for alle vurderinger av overnattingssteder og reisemål. Dette gjør det mulig å vise helt ferske vurderinger - også på andre sider enn Zoover.no - for et reisemål eller et overnattingssted. Dermed gjør Zoover.no sine tall og omtaler tilgjengelig for alle - noe som er en svært god nyhet for reiselivsbransjen. Uavhengige data og vurderinger er smarte hjelpemidler som kan benyttes til å stimulere til flere bestillinger.

Dette nettverktøyet fra Zoover.no er ideelt for leverandører eller eiere av fasiliteter som hoteller, campingplasser og ferieparker. Det viser de nyeste omtalene for overnattingsstedet på Zoover.no slik at kundene vet at deres mening og tilfredshet verdsettes. I tillegg til at verktøyet sørger for bedre kundeservice vil det også gi kundene grunnlag for å velge et bestemt overnattingssted. Nettverktøyet kan brukes i alle regioner og for alle reisemål og overnattingssteder.

For mer informasjon, bilder og intervjuforespørsler, kontakt:
Andreas Wadensten, Time PR, e-post: andreas.wadensten@time.se, telefon: +46 709-77 90 90.


www.Zoover.no er et uavhengig og gratis nettsted for ferievurderinger der reisemål og overnattingssteder som hoteller, leiligheter, ferieparker og campingplasser blir bedømt. Zoover er virksomme i Storbritannia, Nederland, Belgia, Frankrike, Spania, Portugal, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Polen og Tyrkia. Det er av reisende for reisende. Via Zoover kan du raskt bestille overnattinger, og du kan også legge inn feriebilder og -videoer.

Pressekontakter


Selskap

Zoover
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Zoover via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire