Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
03/09-09   -   Pressemeldinger

Choice overtar Copperhill Mountain Lodge i Åre

I dag undertegnet Choice Hotels Scandinavia den endelige avtalen om overtakelse av Copperhill Mountain Lodge. Anlegget i Åre, Sverige, er på totalt 20 000 kvm og inkluderer femstjernes hotell,
personalboliger og tilhørende hytter. Kjøpssummen for anlegget er SEK 200 millioner. Hotellet sto ferdig i desember 2008, etter omfattende investeringer på SEK 800 millioner.

- Endelig! Dette er første gang jeg kjøper kobber til prisen av gråstein. Men jeg vet at dette blir gull for Choice, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Choice Hotels Scandinavia.Home Properties kjøper anlegget. Choice Hotels Scandinavia vill stå for driften.

Copperhill Mountain Lodge
Femstjerneshotellet Copperhill Mountain Lodge ble åpnet i desember 2008, og er medlem av den internasjonale kjeden Design HotelsTM. Hotellet er tegnet av den verdensberømte arkitekten Peter Bohlin. Copperhill Mountain Lodge har totalt 600 senger fordelt på 112 rom og suiter, i tillegg konferansefasiliteter med kapasitet opp til 600 personer. Hotellet har en egen gourmetrestaurant, champagnebar, afterskibar og loungebar. Copperhills store spaavdeling er inspirert av samiske tradisjoner. Et eget skitrekk knytter hotellet til Åres alpinbakker, med 46 heiser og 102 nedfarter.

- Vi har stor tro på mulighetene som ligger i dette anlegget, og ikke minst i Åre som destinasjon. Jeg håper snøen kommer tidlig i Jämtland i år, så vi kan komme igang så fort som mulig, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

Satser stort i Sverige
I juni kjøpte Choice Stockholms Nordic Light Hotel og Nordic Sea Hotel. Med til sammen 542 nye rom ble kjeden størst I Stockholm. Torsdag 27. august undertegnet Stordalen og Silseth endelig avtale om bygging av Clarion Hotel Arlanda Airport, et terminalhotell med 400 rom fordelt på åtte etasjer. Åpning er planlagt i 2012. Hotellet bygges sammen med Sky City og terminalene, med direkte tilgjengelighet til den regionale og internasjonale flytrafikken. Tilsammen har Choice
11 hoteller med 3031 nye rom på prosjektlisten frem til 2014.

Om Choice Hotels Scandinavia
Choice Hotels tilbyr overnatting på hoteller i byer over hele Skandinavia. Du finner Choice Hotels` hoteller i blant annet Oslo, Bergen, Stavanger,Stockholm, Gøteborg og København. Choice Hotels har også flere konferansehoteller for store og små konferanser og arrangementer.

Choice Hotels Scandinavia AS er Skandinavias største hotellkjede med mer enn 170 hoteller og flere enn 9200 ansatte. Konsernet markedsfører merkenavnene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion Hotels på det nordiske markedet.

Pressekontakter


Selskap

Choice Hotels Scandinavia AS
Frederik Stangs gate 22-24
0201 OSLO, Norge

  +47 47678790


Motta nyheter fra Choice Hotels Scandinavia AS via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire