Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
03/09-09   -   Pressemeldinger

Allied Telesis præsenterer IP Triple Play- og Carrier Ethernet-tjenester ved Broadband World Forum 2008

Løsninger, der implementerer næste generations bredbåndsadgang for teleselskaber og tjenesteudbydere

Chiasso, Schweiz. 3.9.2009 – Allied Telesis, der er global udbyder af sikre IP/Ethernet-løsninger og førende inden for implementering af IP Triple Play-netværk, præsenterer næste generations bredbåndsadgang med IP Triple Play- og Carrier Ethernet-tjenester til tjenesteudbydere ved Broadband World Forum Europe 2009. Messen, hvor Allied Telesis har været med i fem år, finder sted i Paris fra den 7. til 9. september 2009.

“Tjenesteudbydere på tværs af regionen kræver skalerbare løsninger, der genererer indtjening og reducerer capex og opex," udtalte Venturino Intrieri, Allied Telesis’ salgsdirektør for NSP i Europa. “De produkter, som vi præsenterer på Broadband World Forum, fra FTTx- til IPTV-løsninger, demonstrerer vores store erfaring med at give teleselskaber, tjenesteudbydere og netværksoperatører mulighed for at levere avancerede løsninger med den allernyeste IP/Ethernet-teknologi."

Allied Telesis præsenterer en række af sine produkter ved Broadband World Forum. Vores store hjemmenetværksløsninger udgør nøglen til en stigning i den gennemsnitlige indtjening pr. kunde (Average Revenue Per User). Dette omfatter en iMG (intelligent Multiservice Gateway), central styring og automatiserede provisioning-systemer, hele frem til central office iMAP (interactive Multiservice Access Platform) samt modulære Layer 2/3-switches, der gør fjernadministration hjemme til en realitet. Allied Telesis præsenterer desuden IPv6 til hjemmeløsningen. Firmaets indsigt i dette marked har sikret, at dets produkter er parate til fremtidig migrering til blandede og "native" IPv6-netværk.

Derudover vil det være muligt at se Allied Telesis’ FTTC- (Fiber-To-The-Curb), FTTP- (Fiber-To-The-Premises), FTTH- (Fiber-To-The-Home) og FTTD-løsninger (Fiber-To-The-Desk). Dette giver kunderne en driftssikker, fremtidssikret netværksinfrastruktur med næste generations bredbånd.

Allied Telesis præsenterer også sin grønne teknologi på messen. Som branchens førende udvikler og producent af netværksudstyr er Allied Telesis en dedikeret leverandør af produkter, der er designet og udviklet i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder, samtidig med at påvirkningen af miljøet minimeres både under fremstillingen og driften af produkterne.

“Både store og små virksomheder er på udkig efter metoder til opgradering af deres telekommunikationsløsninger for at kunne tilbyde større båndbredde, men de ønsker ikke at bære omkostningerne ved en total netværksopgradering," tilføjede Venturino Intrieri. “Allied Telesis´ produktsortiment giver gnidningsløs opgradering til Gigabit-hastigheder for grønne virksomhedsnetværk."

Besøg Allied Telesis på stand 314 ved Broadband World Forum.

Deltager du på årets udgave af Broadband World Forum 2009? Giv mig venligst besked, hvis du kommer til messen:

Andreas Wadensten, Time PR, e-mail: andreas.wadensten@time.se,
telefon: +46 709-77 90 90.

Om Allied Telesis
Allied Telesis blev grundlagt i 1987 og indgår i Allied Telesis Group, en global leverandør af sikre IP/Ethernet-løsninger og førende inden for implementering af IP Triple Play-netværk med adgang via kobber- og fiberinfrastruktur. Vores POTS-til-10G iMAP (integreret Multiservice Access Platform) og iMG´er (intelligente Multiservice Gateways) giver sammen med avanceret switching, routing, IPv6-kompatible og WDM-baserede transmissionsløsninger offentlige og private netværksoperatører og tjenesteudbydere af alle størrelser mulighed for at installere og drive skalerbare, højtydende telenetværk til omkostningseffektiv levering af pakke-baserede tale-, video- og datatjenester.
Besøg os online på .

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire