Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
05/10-09   -   Pressemeldinger

Verdens beste supportere

Med hjerte i hånden og kortet langt fremme i lommeboka er Liverpoolsupportere med på å støtte ungdomsavdelingen i Liverpool Fotballklubb.

For Liverpoolsupportere er det viktig å vise hva de står for, og det er ingen tvil om at en typisk Liverpoolsupporter støtter "The Reds" i tykt og tynt. Mange av supporterne velger derfor å være aktive støttespillere og er med på å bidra til Liverpool FCs ungdomsakademi.

En av Norges mest populære engelske fotballklubb er Liverpool Fotballklubb. Den offisielle supporterklubben fortsetter å vokse og det registreres stadig nye tilskudd til klubben.

Liverpool FC MasterCard er kredittkortet spesielt for Liverpoolsupportere. Og hver gang en supporter bruker sitt Liverpool FC MasterCard gir de direkte støtte til Liverpool FCs ungdomsakademi.

Dette er et kredittkort for ekte supportere og med både hjerte og kredittkortet i hånden er ikke disse kortbrukerne redde for å vise alle hvem og hva de står for.

Liverpool FC MasterCard kortbrukerne er nemlig mer aktive sammenlignet andre kortbrukere og bruker kortet oftere i butikken og til å ta ut penger med enn andre korteiere. Kanskje nettopp fordi de er med på å bidra til noe de tror på?

Store på bortebane
Det er ikke bare hjemme i Norge disse kundene liker å vise hvem de er, og nærmere halvparten av alle Liverpool FC MasterCard innehavere har dratt kortet i utlandet i løpet av det siste året. Ingen andre kortbrukere kan vise til slike tall eller en slik tilhørighet.

Om Liverpool FC MasterCard
Liverpool FC MasterCard er et MasterCard kredittkort med lidenskap og stolthet i ett og samme kort. Bruk ditt Liverpool MasterCard når du skal ut å reise, kredittkortet kan brukes overalt i verden hvor MasterCard aksepteres. Med Liverpool FC MasterCard får du reiseforsikring som gjelder i hele verden til alle dine reiser.
Liverpool FC MasterCard er en del av DnB NOR Bank ASA.

Pressekontakter


Selskap

Liverpool FC MasterCard
Klæbuveien 194
7037 Trondheim, Norge

  91135949


Motta nyheter fra Liverpool FC MasterCard via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire