Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
20/10-09   -   Pressemeldinger

Allied Telesis lancerer verdens første familie af Fiber Fast Ethernet PCI-e-netværkskort med PoE-porte

AT-2716FX/TP/SC, AT-2716FX/TP/ST og AT-2716FX/TP/MT giver hurtigere Ethernet-forbindelseshastigheder for VoIP med større ydeevne

Allied Telesis har lanceret verdens første serie af Fiber Fast Ethernet PCI-e-netværkskort med Power over Ethernet-porte og styrker dermed sin førerposition inden for netværksteknologi og sikre IP/Ethernet-adgangsløsninger ved at tilbyde billigere og sikrere VoIP med PoE-funktioner med større ydeevne.

AT-2716FX/TP/SC, AT-2716FX/TP/ST og AT-2716FX/TP/MT er kort med to porte, som både har en multimode-fiberforbindelse og en Ethernet-kobberforbindelse (10/100TX). PoE-kobberporten (Power over Ethernet) har en effekt på op til 15,4 W, så netværkskortene kan levere strøm til enhver standard IEEE802.3af Ethernet PD (Powered Device). Dette er en fleksibel og billig løsning, der gør det muligt for netværksadministratorer at installere flere forskellige netværksslutpunkter som f.eks. kameraer og IP-telefoner.

De nye kort har en højere ydeevne end traditionelle netværkskort og indeholder PCI-e-busgrænseflader, der benyttes i de fleste moderne computere, og de har fleksible forbindelsesmuligheder med understøttelse af ST-, SC- og MT-fiberstik. AT-2716FX/TP/SC, AT-2716FX/TP/ST og AT-2716FX/TP/MT leveres med en Windows-baseret softwarefunktion til at kontrollere ‘broen’ mellem kobber- og fiberportene, hvilket sikrer prioriteringen af data. Dette gør det muligt for kobberporten at oprette forbindelse til enheder som IP-kameraer og VoIP-telefoner, og kortet sikrer prioriteret trafik med høj kvalitet på fiberlinket. Netværkskortene understøtter en lang række konfigurationer, for eksempel fiberkabel til backhaul og adgang til en kobberportforbindelse, så de er yderst sikre og reducerer kortenes sårbarhed over for en ‘sniffer’, eller hacking-enhed, via kobberporten.

Kim Larsen, Country Manager hos Allied Telesis, udtaler: “Allied Telesis har nu forenklet processen med at levere VoIP med stor ydeevne over fiber i én løsning, som er nem at administrere: vores familie af Fiber Fast Ethernet PCI-e-netværkskort med PoE-porte. Med traditionelle løsninger er it-administratorer nødt til at installere to kort i pc´en, hver med deres egne drivere, eller de må implementere fiber til en ekstern switch. Dette gør det ekstremt kompliceret at prioritere VoIP-data, eftersom stemmedata er nødt til at kommunikere mellem begge kortene over computerens interne backplane-bus, som også benyttes af CPU´en, harddisken, cd, dvd og grafikkortet. AT-2716-familien af netværkskort skiller sig ud på markedet som et billigt alternativ med en høj ydeevne".

AT-2716FX/TP/SC, AT-2716FX/TP/ST og AT-2716FX/TP/MT er især velegnede til offentlige kontorer og militære applikationer, hvor afstanden til switchen ofte er længere end 100 meter, og hvor det derfor ikke er muligt at benytte kobberkabler, eller hvor der tilføjes fiberinfrastruktur for at øge sikkerheden.

AT-2716FX/TP/SC, AT-2716FX/TP/ST og AT-2716FX/TP/MT vil være tilgængelige i hele Europa fra oktober 2009.

Om Allied Telesis
Allied Telesis har i mere end 20 år været en førende leverandør af infrastruktur til netværk. I dag giver virksomheden mulighed for levering af data-, stemme- og videotjenester til en række forskellige kunder over hele verden. Allied Telesis brænder for at være nyskabende, når det gælder levering og styring af tjenester og programmer, hvilket giver øget værdi og lavere driftsomkostninger.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire