Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
22/10-09   -   Pressemeldinger

Nytt Intelligate-telefonsystem fra Aastra

Tilpasset for små og mellomstore bedrifter, og nå også med mobilklient for Blackberry

Aastra lanserer nå Intelligate versjon 7.8, - et telefonsystem beregnet på små og mellomstore organisasjoner. Den nye versjonen har forbedrede funksjoner for mobile brukere og ansatte som er på farten, men samtidig ønsker å være tilgjengelige og produktive.

Intelligate 7.8 støtter nå både Blackberry- og Symbian-baserte telefoner, for eksempel Nokia og Samsung. Funksjonen Fast mobil konvergens (FMC) betyr at mindre organisasjoner kan bruke funksjonen "Ett nummer", slik at alle ansatte alltid kan nås via ett og samme nummer uansett hvor de befinner seg. Ved hjelp av FMC får man via mobilen tilgang til de samme funksjonene som man er vant med fra fasttelefonen, for eksempel konferansesamtale, viderekobling og dessuten tilbakeringing. Den nye versjonen har også muligheten for taleinnspilling og Microsoft Outlook-integrasjon med softphone 2380i, som kan installeres på datamaskiner.

Intelligate 7.8 er tilpasset for 2 til 400 tilkoblinger (600 i et Intelligent Network) og for både IP og tradisjonelle linjer, i tillegg til opptil 40 forskjellige geografiske steder. En hel rekke programmer er tilgjengelige for Intelligate, for eksempel kontaktsenter, Unified Communication med flere.

Om Aastra Telecom
Aastra Telecom Norway er en norsk avdeling av Aastra Technologies Limited. Selskapet er en ledende global aktør innen bedriftskommunikasjon, med hovedkvarter i Concord (Ontario) Canada. Selskapet utvikler og leverer innovative og integrerte løsninger for mindre og større bedrifter rundt om i hele verden. Aastra setter bedrifter istand til å kommunisere og samarbeide mer effektivt ved å tilby kundene et fullt sortement av produkter basert på IP- og tradisjonelle teknologier. Disse inkluderer terminaler, systemer og applikasjoner.

Pressekontakter


Selskap

Aastra

, Norge

  47 22 900 922


Motta nyheter fra Aastra via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire