Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
12/03-10   -   Pressemeldinger

Allied Telesis går over til NICer med single mode-fiber

Allied Telesis har forbedret sit NIC-udvalg (Network Interface Card), der nu omfatter single mode-fiber, som giver mulighed for kabelafstande på op til 20 km ved en Fast Ethernet-forbindelse og 10 km via en Gigabit Ethernet-forbindelse. Kortene understøtter både PCI- og PCIe-busstandarderne, og dermed er der ingen begrænsning i forhold til den pc-type, de installeres på. De fire kort i det nye udvalg har også fælles interfacetyper til afsendelseshastighed, SC-stik til Fast Ethernet og LC til Gigabit.
Det er et almindelig kendt problem, at Gigabit Ethernet via multi mode-fiber ikke kan nå særligt langt, og at multi mode-fiber, der er installeret til brug sammen med Ethernet, kun kan klare en afstand på op til 2 km. Ved at installere single mode-fiber kan der nu opnås Fast Ethernet- og Gigabit-hastigheder og afstande på op til 10 km. Takket være den øgede sikkerhed ved brug af fiber anvendes dette allerede hos kunder i Forsvaret og i den offentlige sektor.

AT-2701LX20/SC er et NIC, der er baseret på en PCI-bus, og som giver mulighed for Fast Ethernet over afstande på op til 20 km, single mode-fiber og en fiber-SC-forbindelse. AT-2712LX20/SC leverer det samme via en PCIe-enhed og har også mulighed for datakryptering.

AT2916LX10/LC er et NIC, der er baseret på en PCI-bus, og som giver mulighed for Gigabit Ethernet over afstande på op til 10 km med en enkelt fiber-LC-forbindelse. AT-2972LX10/LC har de samme funktionsmuligheder via en PCIe-forbindelse.

"Tidligere var virksomhederne nødt til at finde et kompromis mellem hastighed og afstand, og det gjaldt især, når der også skulle tages højde for datasikkerhed," udtalte Kim Larsen, der er Country Manager hos Allied Telesis. "Takket være vores opgraderede NIC-kort kan afstandene for tilsluttede kabler være på op til 10 km og stadig levere hastigheder på Gigabit-niveau, samtidig med at man får den sikkerhed, som fiber giver."


Kortene fås i en standardversion med høj- og lavprofilbeslag, hvilket reducerer leveringstiden gennem kanalen, fordi lagerstyringen bliver enklere.

Alle de nye NIC-modeller fås nu over hele Europa.

Hvis du ønsker flere oplysninger, billeder, testprodukter eller ønsker et interview, kan du kontakte:
Andreas Wadensten, Time PR, e-mail: andreas.wadensten@time.se, telefon: +46 709-77 90 90.

Om Allied Telesis
Allied Telesis har i mere end 20 år været en førende leverandør af infrastruktur til netværk. I dag giver virksomheden mulighed for levering af data-, stemme- og videotjenester til en række forskellige kunder over hele verden. Allied Telesis brænder for at være nyskabende, når det gælder levering og styring af tjenester og programmer, hvilket giver øget værdi og lavere driftsomkostninger.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire