Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
24/03-10   -   Pressemeldinger

Carnaval Latino - heta känslor på Östersjön

Trotsa vinterrusket och kliv ombord i värmen när Tallink bjuder på heta Carnaval Latino kryssningar till Tallinn och Riga. Fram till slutet av april går kryssningarna över Östersjön i brasilianska och kubanska förtecken med sprakande latinoshower, salsakurser, het mat och svalkande drycker i barerna. Vinnarna av Rio-karnevalen 2009, Salguerio, har skräddarsytt en underbar show speciellt för Tallinks kryssningar.

Carnaval Latino temat ombord på Tallinks kryssningsfartyg till Tallinn och Riga har premiär den 15 februari och pågår ända till den 30 april. Det bjuds på färgsprakande shower och härlig underhållning i sann latinoanda.

Buffé- och a la carte restaurangerna ombord dukar upp nya rätter med heta kubanska och karibiska smaker framtagna i samarbete med Restaurang Palader de Cuba i Stockholm, medan barerna förstås har laddat med svalkande drycker för alla livsnjutare och dansare.
Skickliga och inspirerande salsainstruktörer bjuder in till salsa workshops för såväl nybörjare som rutinerade dansgolvsmästare.

På M/S Baltic Queen och M/S Victoria mellan Stockholm och Tallinn är det Kuba som står i fokus medan M/S Romantika och Silja Festival mellan Stockholm och Riga siktar in sig på det brasilianska.
Vinnarna av Riokarnevalen 2009, Salguerio, finns ombord på M/S Romantika till Riga och scensätter en fantastisk show, speciellt skräddarsydd för Tallinks kryssningar. Sambaskolan Salgueiro i Rio de Janeiro blev världskänd på 1960-talet för dess utomordentligt skickliga sambauppträdanden. Varje år använder Salgueiro elden som symbol i sina sambaparader.

Om Tallink Silja
Tallink og Silja Line er størst på Cruiseturer over Østersjøen. Dra på storbyferie med Cruise til Tallinn, Riga eller Cruise til Helsinki. Med Tallink Silja kan du oppleve 3 vakre hovedsteder på en og samme reise.

Pressekontakter


Selskap

Tallink Silja GSA i Norge
Th.Angells gt 9
7011 Trondheim, Norge

  815 33 250


Motta nyheter fra Tallink Silja GSA i Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire