Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
31/03-10   -   Pressemeldinger

Lillehammer søker 2 familier som oppdagere av DRØMMEFERIE

Lillehammer er godt kjent som destinasjon over store deler av verden, ikke minst takket være OL i-94. Regionen skaper mange positive assosiasjoner og er et yndet reisemål, sommer som vinter.

Lillehammer søker nå 2 familier som skal være oppdagere av drømmeferien i regionen fra 19. juni til 3. juli. Oppgavene til familiene vil være meget fornøyelige. De skal la seg drive med i alle de flotte opplevelsene. De skal få oppleve Hunderfossen, Lilleputthammer, Maihaugen, Fritidsbadet, sykle i terreng, kjøre hjulbob, golfe, rafte – rett å slett nyte en herlig ferie sammen med hverandre. De skal spise, kose seg og sove godt. Familiene skal daglig oppdatere en blogg om deres opplevelser og om ferien.

- Vi ser stor verdi i å kunne ønske to familier velkommen til rikholdige opplevelser og et stort mangfold. Gjennom deres daglige oppdateringer på egen blogg vil vi kunne få troverdige beskrivelser av våre produkter og våre attraksjoner. Dette er gull verdt for en region som lever av hva markedet tenker og mener om oss, sier Marit Lien, som er merkevareansvarlig i Lillehammer Turist. Målet er å kunne gi en usminket versjon av Lillehammer basert på ærlige og gode fortellinger.

Ønskede kvalifikasjoner for de 2 familiene er;
Det skal være en barnefamilie. Det er ønskelig at familien er aktiv og har en positiv innstilling til livet. De må disponere og kjøre egen bil. Foreldrene er sosialt aktive og engasjerte i sitt nærmiljø. De er komfortable med bruk av PC/Mac og er glad i å ta bilder og forteller gode historier.

Lillehammer er allerede kjent og kommer ikke til å fremstå som noe annet enn det vi allerede er, sier Hogne Høstmælingen i Hunderfossen Familiepark. I stedet håper vi at bloggen forsterker alle de positive vibrasjonene og følelsene Lillehammerregionen gir.

Lillehammer tilbyr
14 dager i Lillehammer regionen inkl.;
Overnatting, inngang til alle opplevelsene som regionen tilbyr, dagligvarer fra Kiwi og en “Lønn" kr. 40.000,- Total verdi for familieferien vil være opptil kr. 75.000,-

Søknaden skal inneholde en historie om en typisk hverdagsuke for familien og beskrivelse av hva som er viktige verdier familien. Med presentasjon i fortelling, bilde og gjerne video vil Lillehammer kunne velge noen familier som kalles inn til et "intervju" til jobben som oppdagere av drømmeferie.

Om Lillehammer Turist
Lillehammer Turist AS er destinasjonsselskapet for kommunene Lillehammer, Øyer, Gausdal, Ringebu samt Sjusjøen området i Ringsaker kommune.
Regionen er en av landets største reiselivsområde, har årlig over 1,5 mill. kommersielle overnattinger og fremstår som en komplett helårsdestinasjon

Lillehammer-regionen
Lillehammerregionen strekker seg fra Ringsaker i sør til Ringebu i nord. I Lillehammer ligger naturens muligheter åpne. Her er livet i friluft mer enn en kilde til mosjon og atspredelse – det er en del av identiteten til regionen og menneskene som bor der. Det samme er den rike historien som har skapt et pulserende samfunn med et dynamisk kulturliv og en levende hverdag. Attraksjonene er mange og muligheten til å fylle mange dager med opplevelser i regionen er stor. Alt dette skaper et unikt mangfold som gir gjestene en komplett ferieopplevelse med livgivende stimulans til både kropp og sinn.

Bilder kan sendes på oppfordring.
Sterke opplevelser: Kun det beste venter de to tilreisende familiene.
Bilde nr. 1: Hunderfossen – Fotokred: Hunderfossen Familiepark
Bilde nr. 2: Lilleputthammer – Fotokred: Esben Haakenstad
Bilde nr. 3: Downhill sykling i Hafjell – Fotokred: Esben Haakenstad
Bilde nr. 4: Lillehammer By - Fotokred: Esben Haakenstad

http://merkevarelillehammer.blogspot.com/2010/03/lillehammer-sker-2-familier-som.html

Pressekontakter


Selskap

Lillehammer Turist
Jernbanetorget 2
2609 Lillehammer, Norge

  45047555


Motta nyheter fra Lillehammer Turist via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire