Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
22/04-10   -   Pressemeldinger

F5 Networks lanserer nytt partnerprogram

F5 Networks, som er ledende innen applikasjonsytelser, lanserer nå sitt nye partnerprogram kalt UNITY. Programmet er utviklet for å øke kunnskap og marginer og inneholder følgende:

1. Høyere marginer for dem som investerer i F5-opplæring og dermed kan tilby bedre løsninger til sluttkunder.
2. Eksklusivitet på F5-prosjekt i opptil 90 dager ved å registrere prosjektet.
3. Bedre støtte for sertifiserte partnere via databasesystem, markedsbudsjetter og prosjektstøtte fra F5’s salgsteam.

Michael Schoenrock, Channel Sales Director for EMEA hos F5, sier følgende:
− Dette programmet er strukturert for å identifisere, måle og belønne dem som gir best kundeservice. UNITY-programmet forbedrer samarbeidet mellom F5 og våre partnere for å gi den beste løsningen for raske og sikre applikasjoner hos kunden.

Bilder
Bilde er tilgjengelig på http://www.f5.com/solutions/resources/image-library/

Om F5 Networks
F5 Networks er verdensledende på sikker, pålitelig og rask levering av applikasjoner i nettverk ("application delivery networking"). Et fleksibelt rammeverk av program- og maskinvare gir plass for brukerdreven innovasjon og tilpasning til hver enkelt kundes spesifikke behov for godt fungerende og praktiske IT- og nettverksløsninger. F5s visjon om en plattform for transport av applikasjoner og data til brukeren, skaper store valgmuligheter og skriver om reglene for hvordan servere, lagring og nettverk administreres samtidig som kostnadene reduseres.
Globale storbedrifter, leverandører av tjenester og innhold via nettet og luften stoler på at F5 holder virksomheten i gang.

F5, BIG-IP Local Traffic Manager, Global Traffic Manager, Application Security Manager, WebAccelerator, Link Controller, iRules og iControl er varemerker som eies av F5 Networks, Inc., i USA og andre land. Alle andre produkt- og firmanavn kan være varemerker som tilhører de respektive eierne.

Pressekontakter


Selskap

F5 Networks

, Norge

  +49 162 294 8920


Motta nyheter fra F5 Networks via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire