Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
23/04-10   -   Pressemeldinger

Europeiske fotballklubber får egne serier med skjønnhetsprodukter

Nå kan fotballfans skjemme seg bort med personlige pleieprodukter som matcher deres foretrukne lag. Danske Kemex A/S har fått rettighetene til å produsere maskuline skjønnhetsprodukter for fire av de største europeiske fortballklubbene.

Fotballentusiaster i Skandinavia får nå muligheten til også å dyrke sin internasjonale favorittklubb på badet. Kemex A/S lanserer et helt nytt konsept for maskuline pleieprodukter og har skaffet seg rettighetene til følgende varemerker: Manchester United, FC Liverpool, Real Madrid, FC Barcelona.

Styrker tilhørighetsforholdet

De nye og spesielle skjønnhetsproduktene er rettet mot menn med en aktiv og sportslig livsstil, og som gjerne vil vise hvilken av de europeiske storklubbene de støtter. Med sjampo, hårvoks, deo og bodylotion fra deres foretrukne fotballklubb kan mennene markere sin begeistring for laget.

Fotball spiller en sentral rolle i de fleste familiers liv i store deler av Europa. Det handler om følelser, tradisjoner og tilhørighet – fotball sørger for å skape sterke relasjoner på tvers av generasjoner. De fleste menn i Europa er enten fan av en klubb eller har et lag de støtter, og med de nye produktene kan mennene fremheve tilknytningen ytterligere.

Klubbspillere med til VM

Kemex forventer at produktene vil få ekstra fokus i forbindelse med VM 2010 i Sør-Afrika. Her vil mange av spillerne fra de fire berømte klubbene være å finne på de forskjellige landslagene. Og nå kan klubbene altså også skryte av å ha sine egne serier med personlige pleieprodukter.

Sjampo, hårvoks, deo og bodylotion fra de fire storklubbene lanseres naturligvis i en tøff innpakning som oser av maskulinitet. Mens Kemex A/S står for selve produksjonen og utformingen av designet, er Lifestyle Trading ansvarlig for salg og distribusjon av produktene. Lifestyle Trading står også parat til å hjelpe med råd og veiledning om hvordan fotball-seriene best mulig kan presenteres i butikkene.

Om Kemex A/S
Kemex A/S produserer egne merkevareprodukter innen personlig kroppspleie, samt produkter til helse, landbruket, sykehus- og sunnhetssektoren. Kemex A/S håndterer både store og små serieproduksjoner.

Pressekontakter


Selskap

Kemex A/S
Mads Clausens Vej 1
8600 Silkeborg, Norge

  +45 40 14 55 33


Motta nyheter fra Kemex A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire