Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
27/04-10   -   Pressemeldinger

Allied Telesis rekrutterer ny Account Manager Nordic

Allied Telesis, som er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og som leverer tale-, video- og datatjenester, har nå ansatt Jonas Nyström som ny Account Manager Nordic. Jonas Nyström har tidligere blant annet arbeidet med salg hos Teleste Sweden, PromaCom, Dupoint og SolarPlexus.

Jonas Nyström sier følgende:
– Det er en ære å bli en del av et så fremgangsrikt team og få ansvaret for selskapets viktigste kunder i Norden. Jeg ser frem til å bygge videre på selskapets europeiske strategi og styrke båndene ytterligere med kundene. Det er både spennende og utfordrende å få arbeide med Nordens ledende leverandør av nettverksinfrastruktur.

Om Allied Telesis
Allied Telesis har vært en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur i mer enn 20 år. I dag muliggjør selskapet levering av tale-, video og datatjenester til en mengde kunder over hele verden. Allied Telesis har som overordnet mål å utvikle nye måter å levere og administrere tjenester og applikasjoner på, og slik bidra til økt lønnsomhet og reduserte driftskostnader for kundene.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire