Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
14/05-10   -   Pressemeldinger

Kommuner ringer gratis med TDC-løsning

All telefonitrafikk mellom ti kommuner i Hordaland blir nå gratis. Kommunene i Nordhordland regner med å kutte telefonutgiftene med 25 prosent gjennom avtalen de nå har inngått med TDC.

- Dette er en fellesskapsmodell der alle vil spare, sier Håkon Matre, styreleder i Regionrådet Nordhordland IKS.

– Denne avtalen er viktig for oss for å styrke posisjonen i denne delen av Hordaland, sier Francisco Machuca, key account manager i TDC Norge.

TDC vant anbudet med Regionrådet Nordhordland IKS, som samler alle kommuner i Nordhordland.

De ti kommunene som nå får glede av lavere telefonkostnader er Meland, Lindås, Austrheim, Radøy, Masfjorden, Fedje, Osterøy, Gulen og Modalen. Vaksdal kommune er tilknyttet samarbeidet og er en del av anbudsgrunnlaget.

- All telefontrafikk mellom disse ti kommunene blir nå gratis, enten de ansatte ringer fra fasttelefoner eller mobiltelefoner, og i tillegg har kommunene sikret seg konkurransedyktige priser for sin eksterne taletrafikk, sier Ketil Kivedahl, administrerende direktør i TDC Norge

Alf Seim i Lindås kommune har ledet den interkommunale IKT-gruppen som har forhandlet frem avtalen med TDC. Han regner med at kostnader til teletrafikk mellom de ti kommunene vil gå ned med 25 prosent sammenlignet med avtalen de har hatt til nå.

Kontakt for kommentarer og info

Ketil Kivedahl
Administrerende direktør i TDC Norge
Mobil 40000450

Francisco Machuca
Key Account Manager i TDC Norge
Mobil: 40000325

Håkon Matre
Styreleder i Regionrådet Nordhordland IKS

Alf Seim i Lindås kommune
Mobil: 95209501

Om TDC
TDC leverer moderne og fleksible kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor i Norge og Norden. Løsningene implementeres på eget multiservicenettverk som sikrer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. TDC har 230 ansatte i Norge.
TDC i Norge er en del av TDC-konsernet, Danmarks ledende leverandør av telekommunikasjon, med en årlig omsetning på ca 40 milliarder DKK (2008) og ca. 17.000 ansatte.

Pressekontakter


Selskap

TDC Norge
Postboks 4600 Nydalen
0405 Oslo, Norge

  40000450


Motta nyheter fra TDC Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire