Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
09/09-10   -   Pressemeldinger

Allied Telesis lanserer Star Partner-programmet

Allied Telesis har i dag lansert den første fasen av et nytt, nordisk partner- og kanalprogram. Allied Telesis Star Partner-programmet tilbyr salgshjelp, opplæring og verktøy til partnere som ønsker å lykkes i en svært konkurransepreget bransje. Det tilbyr hjelp til å generere "leads" (potensielle kunder), registrere salgsmuligheter ("deal registration") og spesielle prisforespørsler, samt prosjekthjelp i forbindelse med Allied Telesis-løsninger for registrerte partnere. Medlemskapet i Star Partner-programmet er gratis og tilgjengelig i tre forskjellige klasser. Kanalmedlemmene kan bli Allied Telesis 1-Star-, 2-Star- eller 3-Star-partnere – med tjenester og støtte tilpasset hver kategori.

"Star Partner-partnere drar nytte av verdifull informasjon om Allied Telesis-løsninger og -produkter som gjør dem i stand til bedre å forstå konkurransen og finne riktige løsninger til kundenes behov", uttalte Jonas Nyström, Nordic Account and Partner Manager i Allied Telesis. "Star Partner-programmet er en integrert del av vår strategi for å nå ut til markedet og tilbyr et enestående utvalg av verktøy som støtter salgsaktivitetene."

I tillegg omfatter programmet tilpassede salgs- og markedsføringskampanjer som er rettet mot identifiserte segmenter, kombinert med "leads"-generering gjennom det nye Inside Sales-teamet. I tillegg til elektronisk opplæring gjennom webinarer gjør også den svært innovative treningsmetoden Adventure-based LearningTM det mulig for partnere å skaffe seg akkrediteringer og sertifiseringer for salg og "presales" (aktiviteter som går forut for det egentlige salget) via Internett.

I tråd med Allied Telesis´ strategi er Star Partner-programmet lansert på viktige markeder i Europa og Amerika. Star Partner-programmet støttes av den nye intelligente Internett-baserte Allied Telesis Partner Portal, noe som gir kanalpartnere 24x7-tilgang til salgs- og markedsføringsmateriell, registrering av salgsmuligheter, spesielle kampanjer og verktøy som Adventure-based LearningTM.


"Det nye Star Partner-programmet løfter filosofien vår for utvikling av salgskanaler opp på et nytt nivå" uttalte Hans Englesson, Norden-sjef i Allied Telesis. "Det nye programmet er enkelt å registrere seg for og delta i, og det gir partnerne våre umiddelbart all den støtten de trenger for å utvikle og opprettholde en sterk kundebase."

Nærmere opplysninger eller informasjon finner du på http://partnerportal.alliedtelesis.com.

Om Allied Telesis
I mer enn 20 år har Allied Telesis vært en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur. I dag leverer selskapet data-, tale- og videotjenester globalt til en rekke kunder. Allied Telesis engasjerer seg i å forbedre måten tjenester og programmer leveres og håndteres på, og bidrar til økt verdiskapning og lavere driftskostnader.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46 709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire