Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
22/09-10   -   Pressemeldinger

Allied Telesis revolusjonerer forhandleropplæringen med Adventure Based Learning

Interaktiv opplæring for forhandlere og samarbeidspartnere som er tilgjengelig når som helst på Internett

Allied Telesis har lansert Adventure Based Learning, en revolusjonerende måte for forhandlere og samarbeidspartnere til å få erfaring og opplæring over hele Europa. Adventure Based Learning, som leveres gjennom den nye PartnerPortalen som ble lansert i februar i år, gjør opplæringen enklere, mer effektiv og morsommere for samarbeidspartnere og forhandlere av Allied Telesis.

Adventure Based Learning fra Allied Telesis er et helt nytt konsept i opplæring av forhandlere. Det er et interaktivt egentreningsprogram som bygger forståelse for både salgsprosessen og løsningene Allied Telesis tilbyr markedet. De interaktive øktene er mye mer avanserte enn dagens e-opplæringsprogrammer og gir brukeren en helt ny læringsopplevelse som ikke bare er morsom, men også mye mer effektiv enn konvensjonelle opplæringsmetoder.

Til forskjell fra tradisjonelle opplæringsmetoder, er Adventure Based Learning tilgjengelig hele døgnet, det kreves ingen planlegging eller forhåndsbestilling og man får et høyt interaksjonsnivå sammen med virtuelle scenarioer med realistisk kundekommunikasjon. Ved å skape kundemiljøer i en virtuell verden, kan forhandlere øke selvtilliten og forbedre teknikken, samt teste ut nye slagplaner og ideer.

Hans Englesson, Norden-sjef i Allied Telesis, sier i en kommentar, «I den raskt bevegende verdenen med kundekrav og teknologiendringer er det nødvendig at alle i leverandørkjeden forstår alle de nye løsningene og produktene vi tilbyr. Det er imidlertid både vanskelig og dyrt å sette av tid til opplæring – det er her Adventure Based Learning virkelig viser sin styrke, og slik det gir forhandlerne våre en morsom måte å lære om de nye produktene og løsningene på. Allied Telesis har alltid hatt et nært forhold til kanalen og de første tilbakemeldingene på Adventure Based Learning har vært svært positive.»

Adventure Based Learning leder brukerne gjennom en systematisk prosess med en tilhørende virtuell lærer. Læreren hjelper brukerne med å lære salgsprosessen og løsningene, og han har også tilgang til et bibliotek med informasjon. Forhandleren lærer deretter å kommunisere med kunder via telefon eller et besøk. De lærer alle de ulike ferdighetene som er nødvendige for å snakke med alle fra teknikere til administrerende direktør. I løpet av prosessen opptjener brukerne poeng som resulterer i et sertifikat som viser at de har oppnådd anbefalt kunnskapsnivå om det emnet.

Adventure Based Learning er tilgjengelig fra september og det er gratis for dem som allerede har registrert seg i PartnerPortalen for Allied Telesis. Du kan få tilgang til PartnerPortalen via partnerportal.alliedtelesis.com

Om Allied Telesis
Allied Telesis har vært en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur i over 20 år. I dag formidler selskapet data-, tale- og videotjenester til en rekke kunder verden over. Allied Telesis har som mål å fornye måten tjenester og applikasjoner formidles og administreres på, slik at nytteverdien økes og driftskostnadene reduseres.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire