Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
08/10-10   -   Pressemeldinger

Sig. Halvorsen AS er årets rørleggerbedrift

Vestlands-firmaet Sig. Halvorsen AS er kåret til Årets rørleggerbedrift. Prisen deles ut årlig i forbindelse med bransjekonferansen om vannskadesikkerhet i regi av Norske Rørleggerbedrifters Landsforening – VVS og If Skadeforsikring.
- Det er kjekt at den satsningen vi gjør i forhold til vannskadereduksjon blir lagt merke til, sa prosjektleder for bolig og feltutbygging i Sig. Halvorsen, Håvard Tjessem, da han i går mottok prisen som Årets rørleggerbedrift.

Implementering av gode holdninger, vilje til å utvikle bransjen og fokus på redusering av vannskader er blant kriteriene for tildelingen. Salgssjef i If, Ulf Michaelsen, beskriver vinneren som en seriøs og positiv holdningsskaper i rørleggerbransjen.

- Sig. Halvorsen har vist en usedvanlig sterk vilje og evne til å ta tak i vannskadeproblematikken og ikke minst jobbet med holdninger innad i bedriften. Resultatene ser vi i form av en betydelig skadereduksjon.

Michaelsen berømmer Sig. Halvorsen for den innsats de har vist i forbindelse med forebygging og reduksjon av vannskader. Bedriften er plukket ut blant NRLs medlemsbedrifter og er forsikringskunde hos If.

Bevissthet og fokus skaper resultater
I tillegg til ros og diplom vanker det en gavesjekk på sikkerhetsutstyr til en verdi av 10.000 kroner. Håvard Tjessem tok i mot prisen på vegne av bedriften og sier prisen fungerer som et klapp på skulderen etter at de i mange år har hatt vannskadereduksjon på dagsorden.

– I Sig. Halvorsen har vi stor tro på at alle må involveres for å skape gode resultater. Alle våre ansatte blir stadig minnet på at forebygging av vannskader skal prioriteres og vi er opptatt av at alle skal være bevisste på vårt fokus.
- Denne prisen vil få en fin veggplassering og vil fungere som en påminnelse på hva vi skal jobbe videre med, fortsetter Tjessem, og understreker at det er spesielt hyggelig å få en utmerkelse fra forsikringsbransjen, en bransje man som rørleggerbedrift oftest møter i forbindelse med skadeoppgjør. – Det skal lønne seg å være en seriøs bedrift, overfor kundene våre, forsikringsbransjen og rørleggerbransjen, sier Tjessem.


Ledende rørleggerfirma i Rogaland
Sig. Halvorsen AS har sitt hovedkontor på Vibemyr i Sandnes, men har også avdelinger i Haugesund, Egersund, Bryne, Sandnes og Tau. I tillegg har de datterselskaper i Kristiansand, Mandal og Karmsund. Bedriften jobber både innen privat- og prosjektmarked og har i dag 320 ansatte, med en omsetning på ca 400 mill. NOK.

Kontaktpersoner:
- Håvard Tjessem, prosjektleder bolig- og feltutbygging, Sig. Halvorsen Holding AS: tlf. 98 26 77 39.

- Ulf Michaelsen, salgssjef i If: tlf. 93 40 36 57.

- Tirill Ilebekk Hansen, kommunikasjonssjef NRL: tlf. 23 08 76 62 / 97 71 22 15.

Pressekontakter


Selskap

If Skadeforsikring
Postboks 240
N-1326 Lysaker, Norge

  98 26 77 39


Motta nyheter fra If Skadeforsikring via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire