Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
19/11-10   -   Pressemeldinger

Opera Mobile 10.1 beta tilgjengelig for Android-mobiler

Android-brukere har nå et nytt valg i nettlesere for mobilen sin. I dag kunngjorde Opera Software at nettleseren Opera Mobile 10.1 beta er tilgjengelig gratis i Android Market. Opera Mobile 10.1 beta gir millioner av Android-brukere bedre ytelse og og en forbedret brukeropplevelse av nettleseren på deres Android-mobil.

Brukere av Android-mobiler er kjent for å verdsette fart og funksjonalitet. De er også kjente for deres høye krav til ny og forbedrede programmer til mobilene, så vel som et nesten følelsesmessig forhold til mobilen. Nå har de muligheten til å kjøre Opera Mobile på mobilen, laget av et firma som deler deres higen etter å lage en bedre nettleser.

"Nå har Android-brukere et bedre valg når det gjelder bruk av nettlesere på mobilen sin," sier administrerende direktør Lars Boilesen i Opera Software. "Med Operas nye nettleser for Android får brukeren en mulighet til å komme seg på Web-en med de beste verktøyene på markedet".

Opera Mobile laster nettsider raskere enn andre nettlesere og en svært smidig rulle- og zoom-bruk. Speed Dial, nok en Opera-innovasjon, gir rask og enkel tilgang til brukerens favorittnettsider mens passordlagringen sparer brukeren for klønete skriving på mobiltastaturet. I tillegg vil brukerne få en bedre surfeopplevelse på trege eller overbelastede nettverk med Opera Turbo som tilbyr opptil 80 prosent datakompresjon.

I till har Opera Mobile 10.1 beta for Android:
- Enkel kontroll av faner med funksjonen "visual tabs"
- Opera Presto for opptegning av nettsider
- Synkronisering av bokmerker mellom flere enheter med Opera Link
- Muligheten til å sette Opera Mobile som standardnettleser på mobilen
- Støtte for geolokasjon
- Støtte for SVG

Last ned
Opera Mobile 10.1 beta for Android kan lastes ned gratis direkte fra Android Market eller på m.opera.com/next. Mer informasjon finnes på http://www.opera.com/mobile.

Om Opera Software ASA
Opera Software ASA har omdefinert surfing for PC-er, mobiltelefoner og andre nettverkstilknyttede enheter. Operas nettleserteknologi fungerer på tvers av plattformer og er anerkjent for sin ytelse, respekt for standarder og minimale størrelse samtidig som den gir brukerne en raskere, tryggere og mer dynamisk opplevelse på nett. Opera er notert på Oslo Børs under symbolet OPERA. Les mer om Opera på http://www.opera.com

Pressekontakter


Selskap

Opera Software ASA
Waldemar Thranes gate 98
NO-0175 OSLO, Norge

  +47 99 73 79 51


Motta nyheter fra Opera Software ASA via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire