Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
25/02-11   -   Pressemeldinger

Allied Telesis viser 3D-streaming og 3D-video der briller ikke er nødvendig

Allied Telesis, som er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og som leverer stemme-, video- og datatjenester, vil mellom den 31. mars og 2. april vise frem flere ulike løsninger og produkter på Dustin Expo i Stockholm (Annexet, Globen).

Allied Telesis vil blant annet demonstrere 3D-streaming over nettverk og 3D-video der 3D-briller ikke er nødvendig. I tillegg vil ulike nye "grønne" svitsjer og flere nye fiberprodukter vises frem.

Hans Englesson, nordisk sjef for Allied Telesis, sier:
– Vi er svært glade for å kunne tilby en nettverksteknologi som tilbyr alle full 3D uten at briller er nødvendig, og vi er stolte over å tilby markedets mest miljøbevisste valg.

Allied Telesis’ stand på Dustin Expo er 16 kvadratmeter stor, og vil romme alt som trengs for å presentere morgendagens løsninger allerede i dag.

Mer informasjon om Dustin Expo finner du på:
http://www.dustin.se/expo/

Dersom du ønsker å intervjue Hans Englesson, kan du besøke Allied Telesis’ stand på Dustin Expo.

Om Allied Telesis
Allied Telesis har vært en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur i mer enn 20 år. I tillegg muliggjør foretaket levering av data-, stemme- og videotjenester til en rekke kunder i hele verden. Allied Telesis streber etter å fornye distribusjons- og administrasjonsformene for tjenester og programmer, og dermed bidra til økt lønnsomhet og reduserte driftskostnader for kundene.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire