Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
04/03-11   -   Pressemeldinger

Plextor lanserer bærbar USB 3.0-harddisk

Rask, fleksibel USB 3.0-lagring og kompakt eleganse

Plextor, et ledende merke for høytytende lagrings- og digitale medieløsninger, introduserer en ny bærbar harddiskstasjon utstyrt med en USB 3.0-forbindelse med høy hastighet.

PX-PH500U3 er en ytterst kompakt 500 GB bærbar harddisk. Den består av perfekt aluminium og innlemmer det siste SuperSpeed USB 3.0-grensesnittet for eksepsjonelt hurtig forbindelse og dataoverføring. Dette er den raske nye profesjonelle standarden for bærbare harddisker fra den verdenskjente lagringsprodusenten Plextor. Strøm til harddisken leveres også via USB-kontakten, som fjerner behovet for å bære med seg en ekstra strømadapter.

Den avanserte stasjonsmekanismen beskyttes av et elegant futteral laget av flyaluminium, som gir en total vekt på beskjedne 162 gram. Den komplette pakken inkluderer en USB 3.0-kabel, og et elegant kunstlærhylster gir ytterligere beskyttelse under transport. Den velbalanserte maskinvaren suppleres med et utvalg av kraftig programvare som er forhåndsinstallert på harddisken. Brukerne kan sikkerhetskopiere og gjenopprette verdifulle data ved hjelp av FNet PC Clone EX og maksimere lese- og skrivehastigheten med Turbo HDD-verktøyet.
Den enestående kvaliteten til PX-PH500U3 understøttes fullt ut av Plextors betryggende “hurtiggarantitjeneste", en omfattende toårig garanti for innsamling og retur i EU, Norge og Sveits (ettårig retur på egen bekostning i andre land).
PX-PH500U3 er en SuperSpeed USB 3.0 med høy ytelse og raffinert design – en kompakt harddisk for den som krever profesjonell kvalitet og svært bærbar datalagring.

I tillegg til 500GB PX-PH500U3 vil Plextor også utgi en 750 GB-versjon: PX-PH750U3. 500 GB-versjonen vil være tilgjengelig i Europa i mars til en anbefalt sluttbrukerpris på EUR 99,–. PX-PH750U3 vil være tilgjengelig i april til en anbefalt sluttbrukerpris på EUR 135,–.

For mer informasjon:
WWW: www.plextor-digital.com
Facebook: Plextor Europe
Twitter: @ plextoreurope
YouTube: PLEXTOROFFICIAL

Bilder:
http://www.plextor-digital.com/index.php/component/option,com_jdownloads/Itemid,55/catid,164/task,viewcategory/

Om Plextor
Plextor er et ledende merke med høytytende løsninger innen lagring og digitale medier for fagfolk, forbrukere og bedrifter. Siden Plextor ble introdusert på det europeiske markedet i 1994, har bedriften innført en rekke prisbelønte produkter, inkludert innspillingsbare CD-/DVD-enheter, Blu-ray-enheter, bærbare harddisker, mediespillere og nettverkstilkoblede lagringsenheter.

Pressekontakter


Selskap

Plextor
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46 709779090


Motta nyheter fra Plextor via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire