Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
12/06-12   -   Pressemeldinger

Allied Telesis lanserer bredbåndsrutere med hastighet på opptil 1 Gbps

Allied Telesis, som er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur for stemme-, video- og datatjenester, lanserer nå en ny produktserie av Gigabit Residential Gateways (bredbåndsrutere) med hastigheter fra 100 Mbps optil 1 Gbps, noe som gir en stor teknisk fordel.

Tre nye 5-portersmodeller lanseres nå: AT-iMG1505, AT-iMG1525 (som også har to telefontilkoblinger, POTS) og AT-iMG1525RF (som også har to telefontilkoblinger, POTS, samt RF-modul for coax-tilkobling).

De nye produktene er perfekte for alle NSP-er (Network Service Providers) som er ute etter en løsning for å oppgradere et FTTH-nettverk til en hastighet på opptil 1 Gbps. Telekomoperatører, energiselskaper og bynett er eksempel på bransjer der Allied Telesis’ nyeste produkter er perfekt egnet.

Det finnes en lang rekke fordeler med den nye AT-iMG-serien, blant annet:
o Single Provider for alle nettverkselementer
o Én administrasjon for hele nettverkets utstyr
o Kompatibilitet med Allied Telesis’ løsninger for 100 mbps
o Easy Resilient Network Architecture
o HD-video. Komplett gigabit-løsning som takler flere HD-feeds og 3D HD-feeds til hver abonnent samtidig
o Wire Speed-ruting tilpasset routed home network, som muliggjør deling av innhold til alle deler av nettverket (PC, NAS, DVR, osv.)
o Auto Sense 100/1000Mbps-gateway med WAN-grensesnitt og fullstendig konfigurasjon av 100/1000Mbps iMAP LAN, som muliggjør trinnvis migrasjon med Gigabit-løsninger både for Gateway og for Access

Om Allied Telesis
Allied Telesis ble stiftet i Japan i 1987 og er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og fleksible, interoperatible nettverksløsninger. Selskapet leverer pålitelige nettverksløsninger for video, stemme og data til kunder i mange ulike markeder, blant annet offentlig forvaltning, helsevesen, forsvar, utdanning, grossister, hotell og Internett-operatører. Allied Telesis arbeider hele tiden for å fornye måten tjenester og applikasjoner leveres og håndteres på, noe som leder til økt verdi og reduserte driftskostnader.

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire