Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
11/01-13   -   Pressemeldinger

Allied Telesis sørger for en trygg nettverksmigrasjon til nettskyen

De robuste løsningene for nettverk utvides til å understøtte bedrifters nettskyimplementering, og sørger for sikkerheten som er helt avgjørende for enhver organisasjon.

Uansett om det er snakk om små og mellomstore bedrifter eller store konsern, står nettverket og dets data helt sentralt for enhver organisasjon. Dataene må holdes sikre og være tilgjengelige for enhver som trenger å bruke dem, uansett om de jobber lokalt eller eksternt. Kundene våre migrerer i stadig større grad fra silo-servere til virtualiserte servere i nettskyen. I Allied Telesis forstår vi dette behovet for å konsolidere infrastrukturer for bedriftskommunikasjon som dekker et stadig større geografisk område, og samtidig sikre høy tilgjengelighet og muligheten for oppgradering etter hvert som bedriftens behov vokser.

For å understøtte migreringen til nettskyen introduserer Allied Telesis AT-DC2552XS – den første Ultra Low Latency-svitsjen i DC2500-serien designet for nettskymiljøer.

Den gir tilkoblingsmuligheter med høy tetthet i 10GbE og 40GbE, noe som gjør den ideell for dagens store data-, nettsky- og optimaliserte arbeidsbelastninger. AT-DC2552XS byr imidlertid på mer enn bare hastighet og kapasitet. Energieffektiv arkitektur og AT-DC2552XS-enhetens luftstrømnedkjøling fra for- til bakside er avgjørende faktorer for optimalisering av datasenterøkonomien – da selskaper har behov for å balansere ytelsen opp mot strømforbruket for å overholde energibudsjettene.

AT-DC2552XS-svitsjen kan distribueres innenfor løsningsprofilen for bedrifter av alle størrelser for å gi enkel robusthet og tilgjengelighet for enhver bruker.

For SME-enheter (opptil 500 brukere) kan AT-
DC2552XS koble sammen servere og lagringsplass med en kompakt kjerne, basert på x610-serien som støtter både nettverks- og datasenterprogrammet.
For større bedrifter, der nettverkets arkitektur er mer vidtfavnende og datasenterets krav er større, kan AT DC2552XS håndtere alle disse behovene fordi den er koblet til en større kjerne. Chassiset AT SBx8112 er det beste valget for en konsentrert kjerne av bedriftsnettverk, med et krav om høy porttetthet på 10GbE. På den annen side er AT-SBx908 den unike plattformen for distribuerte kjerner og metro-programmer, hvor høy porttetthet på 1GbE er påkrevd. AT-SBx908 har mottatt MEF-9-sertifisering fra Metro Ethernet Forum.

I begge løsningene er AT-DC2552XS i stand til å støtte ulike lagringskrav, basert på ISCSI eller ATA over Ethernet (AoE)-teknologier; noe som garanterer høy tilgjengelighet og muligheten for å oppgradere til kontinuerlig brukerstøtte etter hvert som organisasjonen migrerer data fra nettverket til nettskyen – og etter hvert som fremtidige bedriftsbehov vokser.
I kombinasjon med AT-VNC10S-nettverksgrensesnittkort for servere, hjelper AT-DC2552XS klienter til å redusere kostnadene og kompleksiteten knyttet til datasentre.

"Vårt servicetilbud gjør migreringen til et nettsky-paradigme enda enklere, og byr på muligheter for bedrifter av alle størrelser," uttaler Hans Englesson, nordisk sjef i Allied Telesis. "En rekke profesjonelle tjenester, fra nettverksevaluering til implementering og administrasjon av nettverket, er tilgjengelige for å oppfylle våre kunders voksende behov."

Allied Telesis
Allied Telesis ble stiftet i Japan i 1987 og har kontorer verden over. Det er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og fleksible, interoperatible nettverksløsninger. Selskapet tilbyr pålitelige video-, stemme- og datanettverksløsninger til klienter i en rekke markeder, inkludert myndigheter, helsetjenester, forsvar, utdanning, detaljhandel, serveringsbransjen og leverandører av nettverkstjenester. Allied Telesis bestreber seg på å innovere måten tjenester og programmer leveres og administreres på, noe som fører til økt verdi og lavere driftskostnader.
Besøk oss på Internett på alliedtelesis.eu


Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire