Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
11/04-13   -   Pressemeldinger

Allied Telesis utnevner Carlo Wolf som salgssjef for EMEA

Med sin omfattende arbeidserfaring i mange land over hele EMEA-regionen har Carlo et godt utgangspunkt for å drive virksomheten fremover i modne, nye og gryende markeder.

Allied Telesis – en global leverandør av sikre IP/Ethernet-svitsjløsninger og en bransjeleder innen distribusjon og forsyning av IP Triple Play-nettverk og nettverksinfrastrukturer – er glade for å annonsere at Carlo Wolf har blitt utnevnt til salgssjef for EMEA. I denne stillingen skal Carlo ha direkte ansvar for salgsoperasjonene i EMEA, og han kommer til å være basert i Wien i Østerrike.

"Allied Telesis har foretatt betydelige investeringer for å forbedre markedsandelen sin i EMEA," uttaler Francesco Stramezzi – daglig leder for EMEA & CSA. "Carlo skal hjelpe organisasjonen vår til en enda sterkere posisjon i bedriftsmarkedet ved å utnytte vår dokumenterte portefølje for svitsjløsninger og verdimålsetninger knyttet til tjenester."

Carlo har over 25 års erfaring med IT-bransjen – 18 av disse tilbrakte han i Cisco, der han var administrerende direktør for Tyskland. Carlo startet karrieren sin i Philips. Da han jobbet for Cisco, ledet han et team for forretningsutvikling i Sør-Europa, samt bedriftsoperasjoner i Italia, før han ble daglig leder for Sveits og Østerrike. I løpet av denne tiden fullførte Carlo lederprogrammet på Graduate School of Business i Stanford med gode resultater.

"Jeg er svært glad for å slutte meg til Allied Telesis fordi jeg mener at det er en av de best bevarte hemmelighetene i nettverksbransjen," sier Carlo. "Jeg er her for å avdekke denne hemmeligheten og utvide Allied Telesis’ posisjon i markedet for bedriftsnettverk. Jeg er overbevist om at vi med produktene og løsningene vi tilbyr, kan hjelpe mange kunder til å bygge opp nettverk som er svært pålitelige, skalerbare og enkle å vedlikeholde."

Om Allied Telesis, Inc.
Allied Telesis ble stiftet i Japan i 1987 og har kontorer verden over. Det er en ledende leverandør av nettverksinfrastruktur og fleksible, interoperatible nettverksløsninger.

Selskapet tilbyr pålitelige video-, stemme- og datanettverksløsninger til klienter i en rekke markeder, inkludert myndigheter, helsetjenester, forsvar, utdanning, detaljhandel, serveringsbransjen og leverandører av nettverkstjenester. Allied Telesis bestreber seg på å innovere måten tjenester og programmer leveres og administreres på, noe som fører til økt verdi og lavere driftskostnader.
Besøk oss på Internett på alliedtelesis.eu

Pressekontakter


Selskap

Allied Telesis
Vasagatan 11
111 20 Stockholm, Norge

  +46709779090


Motta nyheter fra Allied Telesis via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire