Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
30/04-14   -   Pressemeldinger

HomeNet - En del av Broadnet

HomeNet er en del av Broadnet AS og tilbyr bredbånd til privatmarkedet. Broadnet har lang erfaring som landsdekkende leverandør av datakommunikasjon til bedrifter, operatører og offentlig sektor. For å kunne tilby en enda bedre kundeopplevelse og ta en tydeligere posisjon i privatmarkedet, ble HomeNet lansert i juni 2013.

Prisutfordreren i bredbåndsmarkedet

HomeNet ønsker å være en prisutfordrer i det norske bredbåndsmarkedet og har som uttalt mål å alltid ligge som nummer 1. blant de landsdekkende internettleverandørene. Dette kan forbrukerne selv følge med på via Telepriser.no, som er Post og Teletilsynets pristjeneste. For samme lave pris tilbyr HomeNet alltid den høyeste hastigheten som kan leveres til den aktuelle adressen. Hvor rask forbindelse som kan leveres er avhengig av kvaliteten på kobberlinjen som går inn i huset, og avstanden fra huset til telefonsentralen. HomeNets medarbeidere på kundesentret i Kristiansand kan hjelpe interesserte forbrukere å finne ut hvilken hastighet som kan leveres på deres adresse.

Kunden i fokus

Ærlighet, kompetanse og vennlighet er viktige verdier for HomeNet, og alle ansatte har derfor et felles mål om å være åpne, dyktige og sjarmerende i alle situasjoner og relasjoner. Den gode kundeopplevelsen er i fokus gjennom hele kundeforholdet. Vi tilbyr hjelp og veiledning over telefon fra mandag til fredag, og i tillegg har kundesentrets chat-tjeneste åpent hele uken. Dersom man skulle ha problemer med nettet, fungerer selvfølgelig chatten utmerket via mobilnettet på smarttelefoner.

Fibernett i Nord og Sør

Broadnet eier og drifter et landsdekkende fibernett som HomeNet-kunder i Nord-Norge og på Østlandet kan tilknyttes. Mens tradisjonelt bredbånd som regel sendes gjennom kobberkabler ved hjelp av strøm, sender fiber signaler ved hjelp av lys - i lysets hastighet. I motsetning til andre typer bredbånd som har begrensninger på grunn av selve kabelen, er det kun elektronikken som setter begrensninger på bredbånd via fiber. Den høye kapasiteten i fibernettet sikrer at det er masse plass til alt av digitale tjenester. Dette betyr eksempelvis at storfamilien kan ha alle sine TV-er, nettbrett, mobiler, PC-er og spillkonsoller på nett og i bruk samtidig - uten at det går utover kvaliteten på tjenestene!

Om HomeNet

HomeNet ønsker å være en prisutfordrer i det norske bredbåndsmarkedet og har som mål å ALLTID ligge som nr. 1 blant de landsdekkende leverandørene på Telepriser.no. HomeNet tilbyr bredbånd via ADSL til hele Norges befolkning og leverer maks hastighet til lavest pris. I praksis betyr dette at alle ADSL-kunder betaler kun kr 289 per måned, og får så høy hastighet som det er mulig å levere på den aktuelle adressen. HomeNet ønsker å gi deg den beste kundeopplevelsen og har som mål at alle kunder skal oppleve oss som åpne, dyktige og sjarmerende.

Relevant informasjon

Les mer om HomeNet her.
http://homenet.no/om_oss/om_homenet/

Les om fiber i Nord her.
http://homenet.no/bredband_og_fiber/fiber_i_nord/fiber/

Les mer om fiber i Sør her.
http://homenet.no/bredband_og_fiber/fiber_i_sor/fiber/


Pressekontakter

Nina Vesterby
Daglig leder
  982 47 877

Selskap

HomeNet
Rolfsbuktveien 4 C
1364 Fornebu, Norge

  982 47 877

www.homenet.no

Motta nyheter fra HomeNet via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire