Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
11/07-14   -   Pressemeldinger

HomeNet spanderer ferien til fem av sine kunder

Nordmenn ligger på verdenstoppen når det gjelder å bruke penger på ferie, og en av tre bruker mer enn planlagt i følge VG. Nå har bredbåndsleverandøren HomeNet lansert en sommerkampanje hvor deres kunder har mulighet til å få sine feriekostnader dekket.

Norwegian-partnerskap gir billigere ferie for kundene
I følge VG viser en europeisk undersøkelse at selv om nordmenn bruker mer penger enn planlagt på ferie, vil vi gjerne fly billig. Hele 48 prosent oppgir at flybilletter er det de er mest villig til å spare på.
HomeNet har allerede gitt reiseglade kunder fordeler gjennom sitt partnerskap med Norwegian. Alle HomeNet-kunder har muligheten til å tjene inn Cashpoints når de betaler bredbåndsfakturaen sin, og i sommer får nye kunder en velkomstbonus på hele 800Cashpoints. Cashpoints har samme verdi som kronen, og oppsparte poeng kan brukes på reiser til alle Norwegians destinasjoner. Det gleder meg at vi igjennom samarbeid med Norwegian kan gi våre bredbåndskunder gode ferieopplevelser i tillegg til en av Norges beste dealer på bredbånd, sier Nina Vesterby, leder for HomeNet.

Slik kan du vinne tilbake ferien din
Ferske tall fra Sparebank 1 viser at over 300 000 nordmenn sannsynligvis vil ta ferien på kreditt. For disse kan det være ekstra lurt å bytte bredbåndsleverandør i sommer. Alle som blir kunde av HomeNet mellom 10. juli og 17. august er med i trekningen av å få dekket sine feriekostnader. HomeNet dekker opp til kr 20 000,- for fem heldige kunder den 1. september. De som allerede er kunder av HomeNet kan også bli med i trekningen gjennom å verve en venn. Da får både den som verver og den som blir vervet to måneders gratis nett , og sparer dermed hele 578,- kroner

Kilder:
http://www.vg.no/forbruker/reise/reiselivsnyheter/undersoekelse-nordmenn-er-storforbrukere-i-ferien/a/23228860/
http://www.dn.no/privat/2014/06/15/300000-vil-ta-ferien-p-kreditt

Om HomeNet
HomeNet tilbyr bredbånd (ADSL) i hele Norge og leverer maks hastighet til lavest pris. I praksis betyr dette at alle bredbåndskunder får opptil 20Mbit til kun kr 289,- per måned.

Vi tilbyr også bredbånd via fiber til flere områder i Oslo og Nord-Norge. Kontakt oss gjerne for å se om vi kan levere til deg:)

Vi i HomeNet ønsker å gi deg den beste kundeopplevelsen. Vårt mål er at alle våre kunder skal oppleve oss som åpne, dyktige og sjarmerende.

Pressekontakter

Nina Vesterby
Daglig leder
  982 47 877

Selskap

HomeNet
Rolfsbuktveien 4 C
1364 Fornebu, Norge

  982 47 877

www.homenet.no

Motta nyheter fra HomeNet via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire