Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
24/09-15   -   Pressemeldinger

Sector Alarm: Jobb-messen i Tønsberg gir oss mest

Torsdag er det igjen duket for NAVs jobbmesse på Slottsfjellmuseet og som sedvanlig deltar Sector Alarm med stand. I følge rekrutteringstallene til Sector Alarm er jobbmessen i Tønsberg landets beste.


Torsdag er det igjen duket for NAVs jobbmesse på Slottsfjellmuseet og som sedvanlig deltar Sector Alarm med stand. I følge rekrutteringstallene til Sector Alarm er jobbmessen i Tønsberg landets beste.

-Hvert år rekrutterer vi mange medarbeidere og NAVs jobbmesser er generelt viktige arenaer for oss. Vi deltar derfor på de fleste messer rundt omkring i landet, men ingen kan måle seg med NAV Tønsberg når det gjelder å arrangere jobbmesser, sier Tønsbergjenta Elisabeth Berg som har ansvaret for rekrutteringen i Sector Alarm. -Ingen slår NAV i Tønsberg når det gjelder å skape oppmerksomhet om messene og å legge forholdene til rette for utstillerne. Det er alfa og omega for våre resultater fra messen.

Den beste messen og de beste selgerne

-Vi tror noe av årsaken til de gode tallene fra Vestfold også er at de har messer hver eneste måned året rundt. Dette bidrar til at vi får en god dialog med jobbsøkerne og at Sector Alarm blir et kjent selskap i Vestfold. Det hører også med til historien at flere av våre toppselgere er rekruttert fra nettopp jobbmessen i Tønsberg. Det betyr at vi her får både kvantitet og kvalitet.

Spennende jobber i inn- og utland

Sector Alarm trenger medarbeidere innen de fleste fagfelt og kan også tilby spennende utfordringer i Spania. -Vi er alltid på jakt etter positive medarbeidere med masse guts og stå-på-vilje. Vi tilbyr full opplæring, en spennende jobb i et unikt og ungt arbeidsmiljø og muligheten til god lønn. Hvis dette høres spennende ut anbefaler vi å stikke innom messen på torsdag.

Elisabeth Berg er født og oppvokst på Tolvsrød. Etter videregående gikk turen til Oslo og BI. Hun begynte i Sector Alarm i 2008 og har siden den gang hatt ulike stillinger innen salg og rekruttering. I dag leder hun en avdeling på fem.

Pressekontakter

Sissel Eckblad
Pressetalskvinne
  928 43 870

Selskap

Sector Alarm
Vitaminveien 1a
0456 Oslo, Norge

  03033

http://www.sectoralarm.no

Motta nyheter fra Sector Alarm via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire