Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
29/04-19   -   Pressemeldinger

Få orden på bitsene dine – ny smart boks gjør jobben lettere

Håndverktøysprodusenten Wiha vant Red Dot Award: Product Design 2019. De nye slimBit-boksene vant Red Dot, som den anerkjente juryen kun gir til produkter som har en fremragende utforming.

1000V/VDE-godkjente slimBits
I tillegg til den funksjonelle og lett tilgjengelige oppbevaringen utmerker slimBits seg med sin spenningssikkerhet - 10000 V/VD-godkjent - samt deres slanke form, som er spesielt fordelaktig for elektrikere. De 6 mm slimBitsene brukes i speedE®, slimVario® eller TorqueVario®-S elektriske verktøy fra Wiha.

Brukerne ble tatt med på råd
De nye slimBits ble utviklet med utgangspunkt i ny markedskunnskap og brukerundersøkelser for å kunne tilby brukerne en funksjonell løsning som gir mer verdi. "Red Dot-prisen bekrefter den høye designkvaliteten som ligger bak. Vi er svært stolte at over de spesielle aspektene ved produktets design faller i smak og at de ble hedret med Red Dot-prisen", sier Wiha Nordics daglige leder Morten Andersen fornøyd.

En av verdens største designkonkurranser
Red Dot Award: Product Design er en av verdens største designkonkurranser. I 2019 deltok designere og produsenter fra 55 nasjoner med over 5500 produkter i konkurransen. Den internasjonale juryen består av erfarne eksperter fra forskjellige fagområder og har allerede møttes i mer enn 60 år for å kåre de beste nye designene. I vurderingsprosessen, som varer i flere dager, legger de vekt på kriterier som f.eks. innovasjonsgrad, funksjonalitet, formell kvalitet, lang levetid og ergonomi.

Bilder


Pressekontakter

Berit Schau Nielsen
Salg-og marketingskoordinator, Nordic
  +45 36 91 53 38

Selskap

Wiha Nordic A/S
Korskildelund 6
2670 Greve, Danmark

  +45 70 23 80 45
  +45 23 45 80 45


Motta nyheter fra Wiha Nordic A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire