Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
02/08-19   -   Pressemeldinger

I år går German Brand Award 2019 til Wiha



Merkekvaliteten til håndverktøyprodusenten Wiha fra Schwarzwald har overbevist juryen for German Brand Awards 2019 i hele to kategorier. Dermed gikk både utmerkelsen “Winner” i kategorien Excellent Brands - Gardening & Tools og “Special Mention” i kategorien Excellent Brands - Corporate Brand of the Year til tradisjonsbedriften fra Schonach.

German Brand Award er Tysklands utmerkelse for suksessfull merkeføring. Den oppdager, presenterer og premierer enestående merker og merkeprodusenter. I konkurransen “Excellent Brands” utvelges de beste produkt- og bedriftsmerkene i en bransje. “Special Mention”-predikatet markerer særlige aspekter i merkeføringen.

Den dobbelte utmerkelsen innen merkearbeid faller sammen med Wihas 80-års bedriftsjubileum og er derfor ekstra gledelig. “Vi er veldig stolte siden vi kan se tilbake på en merkeutvikling gjennom mer enn åtte tiår, helt siden bedriften ble grunnlagt i 1939. Disse to utmerkelsene i samband med German Brand Awards 2019 bekrefter at våre aktiviteter og intensive merkearbeid de siste årene har ført til en helt ny merkeoppmerksomhet i den internasjonale konkurransen” sier Morten Andersen, Nordic General Manager hos Wiha.

Siden 2014 har man rettet dagens merkepresentasjon inn mot en omfangsrik nyorientering og utvikling av en markedsførings- og kommunikasjonsstrategi som eksakt har skjerpet egen merkeforståelse, bedriftens verdier, fokus på utvikling og kommunikasjon. “Wiha-mentaliteten” forbinder jordnær mekking med en sterk bevissthet for presisjon og kvalitet. I tillegg kommer en stor porsjon ærgjerrighet etter teknologisk fremskritt. Et sterkt samhold, bevisstheten for natur, bæreevne og verdier, som familie og helse, preger vår måte å planlegge, agere og utvikle ideer på. Gjennom vårt tette samarbeid med brukerne oppstår det skreddersydde produktløsninger som forenkler hverdagen når det gjelder effektivitet, sikkerhet og helse.” Her skal den tilsvarende merkepresentasjonen, hele kommunikasjonen og interaksjonen utover fungere som budbringer og sympatibærer og legge sporene på rett vei inn mot fremtiden, som Morten Andersen tilføyer.

At dette har lykkes, understrekes i dag med avgjørelsen til juryen for rådet for formgivning i årets merkekonkurranse. Etter utmerkelsene i GOLD fra German Design og German Innovation Award 2019 for den elektriske skrutrekkeren speedE® fra Wiha gjør denne tredje dobbeltutmerkelsen gleden perfekt for den helhetlige merkeytelsen for det internasjonale Wiha-teamet.

Bilder


Pressekontakter

Berit Schau Nielsen
Salg-og marketingskoordinator, Nordic
  +45 36 91 53 38

Selskap

Wiha Nordic A/S
Korskildelund 6
2670 Greve, Danmark

  +45 70 23 80 45
  +45 23 45 80 45


Motta nyheter fra Wiha Nordic A/S via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire