Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
15/11-18   -   Pressemeldinger

Norsk stemmestyring av din iRobot Roomba® Robotstøvsuger



Hittil har vi kunnet stemmestyre våre Wi-Fi-tilkoblete robotstøvsugere med engelske kommandoer med Alexa kompatible enheter. I løpet av vinteren kan din Roomba også stemmestyres med Google Assistant / Google Home og med norske kommandoer.

iRobot utvider måtene du kan interagere med din Wi-Fi®-tilkoblete Roomba® robotstøvsuger. I løpet av denne vinteren blir Wi-Fi-tilkoblete Roomba robotstøvsugere kompatible med Google Assistant / Google Home. Med norske kommandoer kan du stemmestyre din robot og be den om å ”starte”, ”stoppe”, ”pause” samt ”å kjøre til lading” på norsk. Stemmestyring via Google Assistant / Goggle Home er en av de spennende nyheter i iRobot HOME appen, som er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Google Assistant / Google Home og Roomba-integrasjonen er tilgjengelig for alle i Danmark, Sverige og Norge – på dansk, svensk og norsk.

"iRobot søker hele tiden etter muligheter innen for det Wi-Fi-tilkoblete hjemmet, for på den måten å sikre at våre kunder får den best mulige opplevelse med våre rengjøringsroboter," sa Colin Angle, formann og CEO for iRobot. "Stemmestyrte enheter har inntatt markedet, og blitt en stor suksess. Derfor er det klart, at kundene krever enklere måter å interagere med et stigende antall apparater og teknologier i hjemmet."

iRobots seneste skudd på stammen innen for Wi-Fi-tilkoblete robotstøvsugere er Roomba e5, som ble lansert i september 2018. Roomba e5 er utstyrt med innovativ teknologi, som sikrer deg et rent hjem og gir deg en bedre rengjøring til en overkommelig pris.

Roomba e5 er optimert med en kraftig vakuumteknologi, som gjør det enkelt å få rene gulv – hver dag. Det hele starter med premium 3-trinns rengjøringssystem med Dual Multi-Surface gummibørster, Power-Lifting sugeevne med 5 x kraftigere sugekraft* samt et High Efficiency-filter til effektivt å samle opp skitt og hår fra kjæledyr – det du ser og det du ikke ser.

Den unike, roterende sidebørsten fokuserer på å fjerne skitt i husets hjørner. Smart-navigation og Dirt Detect™-teknologi jobber sammen, sånn at hele gulvet blir rengjort og fokuserer samtidig på de områder, som har ekstra behov for en kjærlig hånd.

Roomba® e5 robotstøvsugeren finner automatisk tilbake til ladestasjonen og lader opp igjen, så den alltid er klar til bruk.

Roomba e5s Wi-Fi-forbindelse og Google Assistant / Google Home gjør det enklere enn noensinne å planlegge din rengjøring via iRobot HOME-appen, mens du selv er på farten.

* Sammenlignet med Roomba 600-seriens AeroVac™ system

Veil. utsalgspris: NOK 6.799,-


Relevant informasjon

For mer informasjon om iRobot:
www.irobot.com

Link til høyoppløselige bilder av e5158:
http://media.witt.dk:8080/_aDnaqrDQ9fw2dR


Bilder


Pressekontakter

Ida Birgitte Holm
Category Manager SDA
  +45 23 98 81 30

Selskap

Witt Norge
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  32 82 99 40

www.witt.no

Motta nyheter fra iRobot® - Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire