Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
06/01-20   -   Pressemeldinger

Møt Colin Angle på CES 2020

Colin Angle er blant talerne på den nært forestående CES elektronikkmessen i Las Vegas, som går av stabelen 7-10 januar 2020. Kom og hør ham i panelet: ‘2020: The Year We Adopt Home IoT Solutions’ onsdag d. 8. 1. 2020 på the Venetian fra 9am til 10am.

Han er mannen bak vår yndlings-husholdningsrobot – CEO Colin Angle* skapte iRobot Roomba robotstøvsugeren i 2002, og har siden arbeidet med å utvikle intelligente roboter, som virkelig gjør en forskjell.

*For mere informasjon om Colin Angle; les her hans nylig publiserte artikkel på LinkedIn, som handler om emnet: Nåtidens roboter og behovet for deres utvikling fra det autonome til det superintelligente: https://www.linkedin.com/pulse/learning-robots-deliver-better-service-colin-angle

Om iRobot Corp.
iRobot®, verdens førende brand innen husholdningsroboter, designer og bygger roboter, som inspirerer mennesker til å få tid til mere i, og utenfor hjemmet. iRobot® skapte kategorien husholdningsroboter med introduksjonen av Roomba robotstøvsugeren i 2002. I dag er iRobot® en virksomhet som har solgt mere enn 25 millioner husholdningsroboter verden over. iRobots produktlinje, herunder Roomba® robotstøvsugerne og Braava® robotgulvmoppene er utstyrt med proprietære teknologier og avanserte konsepter innen rengjøring, kartlegging og navigasjon.
iRobots® ingeniører bygger et økosystem av roboter og teknologier for å gjøre det smarte hjem mulig.

Relevant informasjon

For mere informasjon om iRobot®, vennligst besøk
www.irobot.com

For mere informasjon om Colin Angle
https://www.linkedin.com/pulse/learning-robots-deliver-better-service-colin-angle


Pressekontakter

Ida Birgitte Holm
Category Manager SDA
  +45 23 98 81 30

Selskap

Witt Norge
Gødstrup Søvej 9
DK-7400 Herning, Danmark

  32 82 99 40

www.witt.no

Motta nyheter fra iRobot® - Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire