Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom

Unoliving åpner i Norge

08-08-16 - Pressemeldinger
Det danske nettbaserte møbelvarehuset Unoliving har endelig begynt å levere til Norge, og med seg tar de et sortiment med over 3.000 kvalitetsmøbler.

Siste bilder


Kontaktpersoner

Rasmus Krath
Commercial Director
  +45 26275180
  +45 26275180
  rbk@unoliving.com

Firma profil

Velkommen til Unoliving.no - 3000 spennende møbler!

Unoliving.no har ingen fysiske butikker, men i stedet har vi et bredt møbelsortiment med mer enn 3000 spennende møbler til hjemmet. Det unike konseptet betyr levering direkte fra produsentene og hjem til deg. Det gir deg de beste prisene og rask levering!



Et bredt og spennende utvalg av møbler

De flinke innkjøperne våre sørger for at vi får nye spennende produkter hver uke. Sortimentet vårt har møbler til alle rommene hjemme, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smaksdommere og derfor finner du mange stilarter og design i webshoppen vår. Du finner også spennende merker fra utlandet som bare fås hos Unoliving.no. La deg inspirere av mer enn 3000 produkter!



God kundeservice og sikker handel

Vi prøver å ha den beste kundeservicen og er som resultat av dette veldig stolte av rangeringen vår på Trustpilot. Samtidig legger vi vekt på sikkerhet og troverdighet, og Unoliving er derfor godkjent hos e-merket. Dette er sikkerheten og garantien din for at du handler med et seriøst firma.

Følg oss på sosiale medier

Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire