Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
02/11-16   -   Pressemeldinger

Frog inspirerede Visario Limited Edition er nu tilgængelig hos UnisportstoreFodboldspillet bliver hurtigere og hurtigere. Spillere har mindre tid med bolden og har brug for at træffe hurtige beslutninger. Nutidens fodboldspiller har behov for teknik, hurtighed, smidighed for at træffe hurtige beslutninger. Derfor er den første New Balance Soccer fodboldstøvle kaldet New Balance Visaro, designet til forsvar-og midtbanespillere, der har brug for at lave hurtige beslutninger

Den nyeste New Balance Visaro handler om at skabe spændende chancer. Specielt designet til fodboldspillere, der åbner modstandernes forsvar med deres dødbringende afleveringer.

Fremstillet for at yde mere stabilitet. New Balance Visaro 2015 fodboldstøvlen har en ekstern hælkappe. New Balance Visaro har et syntetisk materiale med ventilationshuller for endnu mere stabilitet i hælområdet.

Den yderste sål på New Balance Visaro Pro Cleat har en blanding af koniske og trekantede nitter, som giver det helt rette miks imellem eksplosivitet og agilitet på fast underlag.

Overdelen er lavet i et materiale New Balance kalder for "Vari-Zone Ariaprene" og er bygget op i to lag. Fodboldstøvlerne er udviklet så du har bedre boldkontrol på både tørre og våde baner. Den unikke mikrotekstur skaber desuden en øget friktion, som sammen med Ariaprene overdelen giver dine fødder rig mulighed for at ånde igennem støvlen.

Vi hos Unisport HQ (https://www.unisportstore.no/), betragter New Balance Visaro fodboldstøvlerne som en af de bedste i sin kategori. Vari-zone Ariaprene øverste materiale giver fleksible og behagelig pasform, og sørger for endnu større boldkontrol. Når du spiller med den nyeste Visaro Signal Limited Edition, vil du ikke kun udføre fremragende præstationer på banen, du vil også udtrykke det gennem det visuelle udseende!

Relevant informasjon

Unisportstore
https://www.unisportstore.no/

New Balance Visaro
https://www.unisportstore.no/fotballsko/7185-new-balance-fotballsko/


Bilder


Pressekontakter

Unisportstore
  +47 210 818 06

Selskap

Unisportstore Norge
Vimmelkaftet 42
1161 Köpenhamn, Danmark

  +47 210 818 06

https://www.unisportstore.no/

Motta nyheter fra Unisportstore.no via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire