Få ditt eget presserom

Få ditt eget presserom
13/02-23   -   Pressemeldinger

Kjøleskapet åpner seg, når du ber om det



Du kommer gående med hendene fulle av matvarer, som skal i kjøleskapet - eller med den store bursdagskaken - og mangler bare en ekstra hånd til å åpne kjøleskapet. Så ber du bare kjøleskapet om å åpne døren.

Takket være ’AutoDoor’ kan du nå åpne kjøleskapet med stemmekommando eller bankesignal. Dermed er det det første kjøleskapet i verden, som kan åpnes og lukkes helt automatisk.

Hvis det var noe vi ble vant til under korona-pandemien, så var det å være forsiktige med hva vi berørte, og nettopp dørhåndtak er skikkelige bakteriebomber. Med AutoDoor er kjøleskapets håndtak og front alltid rene, uten fettete fingre – og du har alltid frie hender.

Åpningshastighet, vinkel og tiden døren skal stå åpen, stiller du inn selv. En stemmekommando til Amazon Alexa eller Google Assistant er nok til åpning av skapet uten bruk av hendene. Selvfølgelig kan du også åpne skapet manuelt eller via din smarttelefon.


Liebherr:
I over 65 år har Liebherr produsert kvalitetskjøleskap, som gang på gang inntar førsteplassen i all verdens tester. En av årsakene finnes i deres mange unike, integrerte teknologier som holder matvarene friske lengst mulig.

Relevant informasjon

Les mere:
https://home.liebherr.com/da/dnk/produkter/husholdningsapparater/nyheder/autodoor.html

Se videoer:
https://we.tl/t-HGKF4m7OM6


Pressekontakter

Randulf Rossbach
Sales Manager Norway

Selskap

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
7400 Herning, Danmark

  +4570252323

www.witt.no

Motta nyheter fra Liebherr - Norge via epost

Registrer deg her
Vårt oppdrag er å strømlinjeforme og formidle all slags presse- og forretningsinformasjon og gjøre den tilgjengelig for alle på alle tilgjengelige plattformer.

Om MyPressWire