Få ditt eget presserom

Motta nyheter fra oss
23/10-24   -   Pressemeldinger

Innovativ komfort og design for de minste – MEMBANTU presenterer tre nyheter:



MEMBANTU fortsetter å levere produkter som skaper verdi for babyer og foreldrene deres. Her viser vi tre spennende nyheter:

Membantu Baby Cradle: Med en mild, fjærdrevet vuggefunksjon sikrer Baby Cradle ro og komfort for familiens minste. Vuggen er 85 cm lang og egnet til babyer på opptil 15 kg. Fleksibel tilpassing med justerbare stropper gir mulighet for tre forskjellige høydeinnstillinger. Leveres med en fast skummadrass med økologisk bomullstrekk som puster, og gir best mulig støtte og komfort slik at babyen ligger behagelig under luren.

Veiledende utsalgspris: NOK: 2599,-


Membantu Carrycot: Perfekt kombinasjon av komfort og allsidighet, som passer ned i både Membantu Baby Cradle og Membantu slyngevugge i tillegg til andre vugger eller barnevogner. Med faste sider og mulighet for montering av sele gir Carrycot barnet ditt best mulig beskyttelse, slik at både sikkerhet, velvære og trygghet er i høysetet når dere er på farten. Den 70 cm lange bærebagen er egnet til babyer fra de er nyfødte og inntil de veier 9 kg. I tillegg kan den raskt foldes ut og brukes som leke-/liggeteppe, eller fungere som behagelig og enkelt stelleunderlag når det må gå fort og mor og far befinner seg langt fra nærmeste stellerom.

Veiledende utsalgspris: NOK: 1699,-


Membantu Magma: Magma er en vektbamse formet som en søt elefant, som med sine store, tunge ører virker som en beroligende hånd og skaper trygghet og ro for babyer fra 6 måneder og oppover. En pose med naturfyll kan varmes opp eller kjøles ned og deretter settes inn i bamsen for ekstra beroligelse og komfort for den lille. Magma kombinerer et mykt og innbydende design med bærekraft og sikkerhet, noe som gjør den til en ideell sovekamerat for de minste.

Veiledende utsalgspris: NOK: 549,-


*Alle produkter er testet og godkjent i henhold til krav om sikkerhet og europeiske standarder og direktiver.



Relevant informasjon

Link til flere bilder:
https://we.tl/t-kAeYRuCg4D

Pressemelding

Bilder


Pressekontakter

Camilla Brandt Schmidt
Product Coordinator Kids & Babies

Selskap

Witt A/S
Gødstrup Søvej 9
7400 Herning, Danmark

  +45 70252323


Motta nyheter fra Witt Babycare - Norge via epost

Registrer deg her
Fortell og spre dine gode nyheter med MyPressWire, og vis dem frem i ditt eget unike presserom på nett. Kom i gang nå!