Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
28/10-14   -   Pressmeddelande

Unik og Fleksibel ventilationsløsning til boligblokke og etagebyggeri - HCC 2

HCC 2 boligventilationsaggregat. På Building Green den 29.-30. oktober i Forum, præsenterer Dantherm et nyt boligventilationsaggregat, HCC 2, en særdeles konkurrencedygtig ventilationsløsning i forbindelse med nybyggeri og ved renovering af boligblokke og etagebyggeri.

Unik og fleksibel alt-i-en ventilationsløsning:
Det nye boligventilationsaggregat HCC 2 er en helt unik og fleksibel alt-i-en ventilationsenhed. Med en højde på kun 27,9 cm er den ideel til montage over et nedhængt loft eller på væggen. Et og samme basis-aggregat kan elektronisk indstilles til loft- eller vægmontage, højre- eller venstremontage.

Logistikmæssigt giver dette store fordele. Ved renovering af en boligblok med forskellige lejlighedstyper, skal installatøren således ikke på forhånd have styr på installationsmulighederne i hver enkelt lejlighed. Ventilationsanlægget tilpasses ganske enkelt på stedet. Det kan ikke være nemmere for installatøren.

Kalibrering af luftmængder sker via integrerede trykudtag på forsiden og ved hjælp af Dantherms PC-tool gennem USB-tilslutning.

Letvægtsmaterialer (samlet vægt 34 kg) og selvdrænende modstrøms-plastveksler gør det også til en nem og fleksibel løsning for installatøren.

Opfylder BR10:
Med et lydniveau på 35 db(A), en virkningsgrad op til 94% samt et lavt energiforbrug (SEL værdi) lever HCC 2 boligventilationsaggregat op til kravene i det danske bygningsreglement BR10.

Tredjepartstest:
Dantherm lægger vægt på, at de data vi angiver for vore ventilationsanlæg er korrekte. Derfor er data for f.eks. kapacitet, virkningsgrader og lyd testet og godkendt af tredjepart. HCC 2 er således certificeret af det tyske Passivhaus Institut til brug i passivhuse, og de er certificeret af Deutsches Institut für Bautechnik i Berlin, Tyskland.

Tilslutning til Building Management Systems:
HCC 2 boligventilationsaggregat kan via TCP Modbus tilsluttes et BMS-anlæg og styres centralt. Det giver en masse fordele med hensyn til energibesparelse, samtidig med at beboerne får et bedre indeklima.

Stort tilbehørsprogram:
Der fås en række avancerede tilbehørsdele til HCC 2, så som automatisk sommer bypass, behovsstyringssensor, VOC sensor (luftkvalitet) og fugtsensor.

Læs mere om HCC 2 boligventilationsanlæg på vores hjemmeside www.dantherm.com, eller kom og besøg os på Building Green i Forum den 29. - 30. oktober og hør mere om de unikke muligheder med dette nye ventilationsaggregat. Vi er på stand nr. 71.

Kort om Dantherm:
Med cirka 600 medarbejdere på verdensplan er Dantherm markedsledende leverandør af energieffektive klimaløsninger til kunder i hele verden. Vi opererer inden for to forretningsområder: Elektronikkøling til Telecom-industrien og klimastyring til HVAC, som dækker miljørigtige ventilationsløsninger til private boliger og professionelle, affugtnings- og ventilationsløsninger til svømmehaller, stationære og mobile affugtere og mobile varme- og køleaggregater til forsvaret og nødhjælpsorganisationer.

Relevant information

Unik og fleksibel boligventilation - ideel til etagebyggeri
http://www.dantherm.com/dk/ventilation/boligventilation/hcc-2-boligventilation-vaegloft/Bilder


Pressekontakter


Företag

Dantherm AB
Fridhemsvägen 3, Norrköping
Östergötland 602 13, SE, Sverige

  +4611-193040

https://www.dantherm.com/se

Ta emot nyheter från Dantherm Group Sverige per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire