Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
21/05-02   -   Pressmeddelande

BlueCom Danmark A/S i tæt samarbejde med IBM Danmark A/S

BlueCom Danmark A/S indgår nu i et endnu tættere samarbejde med IBM Danmark A/S både som ene distributør af IBM Options og - som den først nogensinde - IBM OEM Software worldwide distributor.

Hos BlueCom Danmark A/S er vi stolte af, at vi, som den eneste danske distributør, er blevet autoriserede til IBM Options, hvilket betyder, at vi ALTID kan tilbyde de bedste priser på IBM Options samt, at vores kunder kan være trygge og sikre på, at der ikke vil opstå problemer i forbindelse med varer købt på ´Special Bid´ hos BlueCom Danmark A/S.

Forhandlere af IBM Options kan derfor fra nu af også nyde godt af BlueCom Danmarks udstrakte service, som bl.a. inkluderer dag-til-dag levering samt nogle af de bedste kredit muligheder på markedet.

Desuden er BlueCom Danmark A/S - som de første nogensinde - blevet udnævnt til at være IBM OEM Software distributører af IBM´s komplette og fyldestgørende software sortiment. Også her med den fornemme titel af ene-distributør. Det betyder, at vi fremover vil lægge meget store ressourcer ind på at gøre IBM Software til en endnu større succes, end det er i dag. BlueCom Danmark A/S tilbyder alle IBM´s fire hovedgrupper indenfor software, nemlig LOTUS, Tivoli, DB2 og Websphere.

Henrik Kenneth Nielsen, Business Development Manager hos IBM, udtaler: "Dette er et afgørende gennembrud for IBM Software Group, fordi det er et helt nyt marked for IBM at operere på. Samarbejdet med BlueCom Danmark A/S betyder, at vi nu kan få fokus på vores software teknologier fra virksomheder, som vi ikke tidligere har henvendt os til. Med BlueCom´s professionelle holdning, og IBM´s markedsledende software, tror vi på en voldsom vækst af vores markedsandel i såvel Danmark som resten af Europa."

Også direktør for BlueCom Danmark A/S, Jens Fournais, har store forventninger til det udvidede samarbejde. "IBM´s Software produkter er af så høj en kvalitet, at det fortjener en langt større opmærksomhed på det danske marked, end det har fået hidtil. Det kan vi i høj grad være medvirkende til at skabe. Mange af vores kunder køber i dag konkurrerende produkter, og vi er overbeviste om, at mange vil gå over til IBM´s software, da produkterne er betydeligt bedre end konkurrenternes og ikke nødvendigvis dyrere," siger Jens Fournais, som kalder det en både spændende og sjov opgave at være med til at ændre på IBM´s markedsandel i Danmark og Europa.

BlueCom Danmark A/S har selv brugt IBM´s Software produkter internt i firmaet siden opstart i 1992. Og har gennem alle årene været meget begejstrede for produkterne. Det gør det til en let sag at anbefale produktet til andre. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Jens Fournais på telefon 45 94 55 55 eller på e-mail jfo@bluecom.dk
Se også www.bluecom.dk

Om BlueCom Danmark A/S
En for alle og alle for en har gennem alle årene været udgangspunktet for BlueCom Danmarks konstante vækst og forandring. Firmaet blev grundlagt i 1992 med to medarbejdere på fuld tid. I dag er vi en af Europas førende IT-distributører af memory, harddiske, CPU´s, netværks produkter og andet tilbehør - med mere end 70 medarbejdere, som taler alle sprog, da de kommer fra hele verden.

Vi lægger vægt på at agere som partner frem for blot distributør for alle firmaets mere end 20.000 kunder og leverandører verden over. Det er grunden til vores mange service-tiltag på vores web-site. Vi var bl.a. de første i verden til at udvikle et helt nyt online supplier system: Supplier Relationship Management (SRM), som gør det muligt for IT-leverandører i hele verden at få et øjeblikkeligt indblik i indkøbsbehovene hos BlueCom Danmark A/S. Desuden tilbyder vi en konstant opdatering af de bedste priser (real-time) på førende PC-Component parts på IT-markedet.

Vi har konstant fokus på vore partneres ændrede behov samt den generelle markedstendens, hvilket er grunden til, at vi strækker os ekstremt langt for at kunne tilbyde vore partnere de nyeste produkter/informationer fra IT-industrien.

Handling frem for planer. Det er udgangspunktet for vort arbejde i et miljø præget af frihed og samarbejde samt åbenhed, humor og venskab. Det er grunden til, at det altid har været udgangspunktet for vor fremtidige vækst og forandring, at vore medarbejdere står sammen én for alle og alle for én.

Pressekontakter


Företag

BlueCom Danmark A/S
Blokken 11-13
3460 3460 Birkerød, Sverige

  45945555

http://www.bluecom.com

Ta emot nyheter från BlueCom Danmark A/S per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire