Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
30/05-02   -   Pressmeddelande

BlueCom Danmark A/S er ny ene-distributør af Zoom/Hayes produkter i Danmark



BlueCom Danmark A/S og Zoom/Hayes har indgået en distributør aftale i maj 2002. Aftalen giver Bluecom Danmark A/S enerettighederne til at forhandle alle Zoom/Hayes modem- og accesprodukter i hele Danmark.




Den nye aftale betyder, at BlueCom Danmark A/S får de optimale muligheder for at fortsætte med deres store fokus på netværksprodukter - nu også med den nye trådløse teknologi.

"Vi er meget glade og stolte over vores nye aftale med Zoom/Hayes, da firmaet for os repræsenterer den ypperste kvalitet og ekspertise. Hayes har gennem alle årene været "mor" for modem verdenen, endda i så stor udstrækning, at de øvrige producenter kalder deres egne produkter for "Hayes kompatible" . Det er derfor en stor glæde at kunne byde produkterne velkomne i vores sortiment" siger adm. Direktør Jens Fournais, BlueCom Danmark A/S.

Repræsentant for Zoom/Hayes i Skandinavien, Steen Rye Jeppesen uddyber, hvad samarbejdet går ud på:

"Al handel med Zoom/Hayes kommer i fremtiden til at gå igennem BlueCom Danmark A/S for så vidt angår salg i Danmark. Med tiden håber vi at udvide samarbejdet til hele Skandinavien og på længere sigt er planen, at BlueCom Danmark A/S også kan blive distributører i visse andre europæiske lande," siger Steen Rye Jeppesen.

Han mener, at BlueCom Danmark A/S har det, der skal til for at hive Zoom/Hayes produkter op på det salgsniveau, som det ligger på i USA og England.

"Vi forventer os meget af samarbejdet med BlueCom Danmark A/S. De har de distributionskanaler og den tro på vores produkter, som gør at samarbejdet ikke kan undgå at blive en succes, " siger han.

Zoom/Hayes produkter tæller de nyeste højteknologiske trådløse netværk, lokale netværk samt hele porteføljen af modem- og gatewayprodukter. Blandt de mange nye produkter kan nævnes: Retail V92 Modems, Bulk Pack Modems, Bulk Pack Soft Modems, ISDN produkter og ADSL USB Ethernet produkter.

Zoom/Hayes´ produkter er allerede nu tilgængelige via BlueCom´s distributions kanaler.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Jens Fournais på telefon 45 94 55 55 eller på e-mail jfo@bluecom.dk
Se også www.bluecom.dk


Om Zoom/Hayes
Zoom/Hayes er en børsnoteret amerikansk virksomhed, som har været førende inden for telekommunikation og modems siden 1977. Zoom/hayes designer, producerer og markedsfører trådløse netværk, lokale netværk, modems og gatewayprodukter og mange andre former for datakommunikation af mærkerne: Zoom, Hayes og Global Village.


Om BlueCom Danmark A/S
En for alle og alle for en har gennem alle årene været udgangspunktet for BlueCom Danmarks konstante vækst og forandring. Firmaet blev grundlagt i 1992 med to medarbejdere på fuld tid. I dag er vi en af Europas førende IT-distributører af memory, harddiske, CPU´s, netværks produkter og andet tilbehør - med mere end 70 medarbejdere, som taler alle sprog, da de kommer fra hele verden.

Vi lægger vægt på at agere som partner frem for blot distributør for alle firmaets mere end 20.000 kunder og leverandører verden over. Det er grunden til vores mange service-tiltag på vores web-site. Vi var bl.a. de første i verden til at udvikle et helt nyt online supplier system: Supplier Relationship Management (SRM), som gør det muligt for IT-leverandører i hele verden at få et øjeblikkeligt indblik i indkøbsbehovene hos BlueCom Danmark A/S. Desuden tilbyder vi en konstant opdatering af de bedste priser (real-time) på førende PC-Component parts på IT-markedet.

Vi har konstant fokus på vore partneres ændrede behov samt den generelle markedstendens, hvilket er grunden til, at vi strækker os ekstremt langt for at kunne tilbyde vore partnere de nyeste produkter/informationer fra IT-industrien.

Handling frem for planer. Det er udgangspunktet for vort arbejde i et miljø præget af frihed og samarbejde samt åbenhed, humor og venskab. Det er grunden til, at det altid har været udgangspunktet for vor fremtidige vækst og forandring, at vore medarbejdere står sammen én for alle og alle for én.

Pressekontakter


Företag

BlueCom Danmark A/S
Blokken 11-13
3460 3460 Birkerød, Sverige

  45 94 55 55

http://www.bluecom.com

Ta emot nyheter från BlueCom Danmark A/S per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire