Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
10/10-02   -   Pressmeddelande

IT-sikkerhed: Sikkerhedssoftware til private en succes


På bare otte måneder har 12.000 danskere downloadet antivirusprogrammer direkte fra nettet. En stor del af salget er sket gennem større danske netportaler med Yahoo som nyeste leverandørpartner.

At så stor en andel af de solgte licenser er hentet via direkte downloads, skyldes ifølge Gert Nielsen Fleron flere ting: "Brugerne har fået hurtigere internetforbindelse. Med en ADSL-forbindelse kan man downloade sit program på 5 minutter.

Det giver også mulighed for, at brugerne kan downloade en gratis prøveversion i 14 dage, før de beslutter sig til at købe programmet, og det forklarer en stor del af succesen. Det er stort set kun dem, der har 56K modem, der stadig beder om en Cd-rom", fortæller Gert Nielsen Fleron.

Yahoo Danmark, som er TryUs’ nyeste leverandørpartner, har for nyligt udviklet en hel sikkerhedsside, hvor de tilbyder brugerne en komplet sikkerhedspakke. Aftalen med TryUs er kommet i stand, efter at Yahoo har oprettet et helt sikkerhedscenter på deres danske website.

Hvis sikkerhedscentret bliver den succes, de regner med, skal konceptet også implementeres på den svenske og norske portal", fortæller Trine Alberts, kundeserviceansvarlig hos Yahoo.

"Vi havde testet flere antivirusprogrammer og firewalls, heriblandt en del udenlandske, før vi valgte TryUs som leverandør. Udgangspunktet var, at vores brugere skal have de bedste produkter til den bedste pris, og det krav matchede TryUs. De leverer tre typer af sikkerhedsprodukter til os og står samtidig for hele supporten til vores brugere samt udsendelse og fakturering af produkterne", fortæller Trine Alberts.

Yahoo og TryUs’ andre leverandørpartnere ser det som en fordel, at de kan lade TryUs håndtere supportdelen. Den lille danske virksomhed har efterhånden stor erfaring med support til private brugere. Med et salg på mere end 20.000 licenser til danskerne har TryUs god øvelse i hurtigt og kvalificeret at besvare supportspørgsmål om fx installation af sikkerhedsprodukterne. Netportaler får et færdigt koncept, når de indgår en aftale med TryUs.

Portalen står for markedsføring af sikkerhedsprodukterne via deres website, mens TryUs leverer og fakturerer produkterne samt håndterer al support.

Adgangen til antivirusprogrammer for private er først blevet aktuelt efter at TryUs er kommet på banen: "Mange distributører ser ellers ikke de private brugere som en attraktiv målgruppe for den slags produkter, blandt andet fordi de er mere supportkrævende end virksomhedskunder. Gennem samarbejdet mellem netportalerne og os, har de pludselig fået adgang til hele det private kundesegment", fortæller Gert Nielsen, direktør for Try Us.

Om TryUs Aps
TryUs står for distributionen af flere forskellige mærkevarer indenfor datasikkerhed og yder support til private brugere. Blandt produkterne er antivirusprogrammet Panda samt det danskproducerede BitGuard Firewall. De har både egne varer samt agenturer. Produkterne formidles gennem TryUs’ hjemmeside www.tryus.dk samt www.yahoo.dk og www.jubii.dk.

Pressekontakter


Företag

Try Us ApS
Strandgade 26, 2 sal
1401 1401 København K, Sverige

  +45 3247 3340

http://www.tryus.dk

Ta emot nyheter från Try Us ApS per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire