Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
28/10-02   -   Pressmeddelande

SMG Norge selger nå AVM (ISDN-produkter)


Santech Micro Group har inngått samarbeid med BCS Business Communication Systems AS, om salg av AVM produkter for ISDN/GSM/ADSL-løsninger. Produktspekteret dekker alle kommunikasjonsbehov, som fra et hjemmekontor til en High-end løsning for de profesjonelle brukerne.

Produktene til AVM har allerede vunnet mer enn 150 utmerkelser i forskjellige land. Deres produkter sørger for høy kvalitet, pålitelighet, bra design og brukervennlighet. Santech Micro Group ser AVM produktene som et meget godt suplement til øvrig produktportefølje og ser frem til en positiv utvikling i salg av disse produktene .

Markedet for ISDN og ADSL er økende og med nyheter som trådløs kommunikasjon, gir dette åpning for nye muligheter .

Om Santech Micro Group (SMG)
Santech Micro Group er en markedsledende distributør av tele-og dataprodukter til forhandlere i Norge. Selskapet har for tiden 125 ansatte og omsetter for omlag NOK 1,7 milliarder. Målsettingen er å være den beste logistikk og e-handels partner for forhandlere og leverandører, ved å fokusere på leveransedyktighet, tilgjengelighet, produktportefølje, kompetanse og fremtidsrettet teknologi for håndtering av informasjon og vareflyt.

Pressekontakter


Företag

Santech Micro Group Norway AS
Ostre Kullerod 2
3241 3241 Sandefjord, Sverige

  +47 33 44 95 04

http://www.smg.no

Ta emot nyheter från Santech Micro Group Norway AS per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire