Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
08/11-02   -   Pressmeddelande

Dansk IT-virksomhed på messen Comdex i Las VegasÂ…

Den danske virksomhed Siteman A/S, der beskæftiger sig med udvikling af Web Content Management, deltager i år på messen Comdex i Las Vegas den 18. november 2002 – en af verdens største messer.

Web Content Management Systemet Siteman gør, at virksomheder kan opdatere og arbejde med deres egne websider uden kendskab til programmering eller kontakt til en ekstern leverandør. Siteman er baseret på forskellige moduler, så kunderne selv kan sammensætte den løsning de har brug for – kunderne kan løbende koble nye moduler på deres eksisterende løsning i takt med at de stiller større krav til deres eksisterende løsning .

Siteman vil på messen frigive deres nye version baseret på XML til brug for amerikanske virksomheder, hvor Siteman efterfølgende lancerer den nye version hjemme på det danske marked.

I den nye version af Siteman finder man bl.a. en helt ny brugerflade i administrationen baseret på et Windows XP look and feel. Drag-n-drop er også blevet en ny metodik der er gennemført i hele Siteman systemet samt arbejdes der med sider, skabeloner, nyheder og lignende i kun én editor – dvs. at man hele tiden kun skal arbejde ét sted .

"Vi har i vores nye version vægtet brugervenlighed og funktionalitet som hovedkriterier, hvilket ofte kan være mere komplekst end man regner med. Vores resultatet med Siteman V. 4.0 XML er vi meget tilfredse med og de tilbagemeldinger vi har fået fra samarbejdspartnere og lignende har været yderst positive.

Vores nye version er bl.a. blevet testet af det danske blad (Alt om net PC PRO), der bl.a. kommer med kommentaren: "Siteman har stortestens absolut lækreste administrations-brugerflade. Windows XP look-and-feel-præget er gennemført til mindste detalje, og man har mulighed for at gennemføre avancerede operationer via drag-n-drop. Bladt de testede CMS’er er det kun Siteman, der kan arbejde med templates direkte i WYSIWYG-editoren."

Det er ikke blot brugervenligheden og nye funktionaliteter vi har vægtet i Siteman – helt vores tekniske arkitektur er nu baseret på XML og COM objekter, hvilket åbner helt unikke muligheder for både Siteman og frem for alt brugerne af systemet.

Vores teknologiske skift skal ses i og med at Siteman ønsker at være et nemt, men også meget fleksibelt Web Content Management System - en global platform var vores mål, hvilket vi selv mener, er indfriet på fornuftig vis udtaler Sales Manager Jeppe Majgaard fra Siteman A/S."

Siteman ønsker med den nye version at indtræde på det amerikanske marked, hvorfor messen Comdex i Las Vegas vil blive brugt som et springbræt.

Hvis du er interesseret i at besøge Siteman på Comdex, finder du os på stand nr. 3531.

Information om Siteman A/S:
Siteman er et danskejet softwarehus, der udelukkende beskæftiger sig med udvikling af Web Content Management Systemet Siteman. Alt salg af Siteman sker gennem certificerede partnere både i og uden for Danmark.

Pressekontakter


Företag

Siteman A/S
Langegade 5
5300 5300 Kerteminde, Sverige

  +45 70 20 04 85

http://www.siteman.net

Ta emot nyheter från Siteman A/S per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire