Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
16/12-02   -   Pressmeddelande

Lille, dansk softwarefirma i samarbejde med storspiller


Den førende svenske IT-konsulentvirksomhed, Seavus, åbner nu kontor i Danmark. Det sker i samarbejde med det danske softwarefirma CodeCTI, som er kommet i virksomhedens søgelys efter udviklingen af et banebrydende værktøj til integration af telefonsystemer og PC-netværk

Den internationale virksomhed Seavus træder nu ind på det danske marked med åbningen af et nyt datterselskab i København. I samarbejde med det danske softwarefirma CodeCTI, vil virksomheden udvikle og forny området for CTI (Computer Telephone Integration).

Udviklingen sker med udgangspunkt i CodeCTIs software Communicate!, som giver en komplet integration mellem databaser, telefonsystem samt ind- og udgående telefonopkald. Og ikke mindst ved, at Seavus International overtager et konkurrerende system fra virksomheden Novabridge - samt de tilhørende kunder. Det sker efter et retsligt forlig.

Ved at sammenkøre de to systemer forventer Seavus fremover at tilbyde kunderne langt flere produkter og services på CTI-området.

Ledende rolle til CodeCTI
Det danske softwarefirma får en central rolle i den daglige drift af det nye datterselskab, som dækker København og Malmø. Virksomhedens adm. direktør Mads K. Larsen er nemlig udnævnt som CEO for det nye selskab og som partner og bestyrelsesmedlem i Seavus International Group.

– Vi har valgt Mads K. Larsen både på grund af hans solide erfaring med international ledelse og på baggrund af vores tætte samarbejde på CTI-markedet indenfor det seneste år. Vi glæder os derfor meget til at byde ham velkommen i Seavus, udtaler Igor Stankovski, CEO for Seavus International.

– Jeg ser frem at gå i gang med arbejdet for Seavus, som har massive erfaringer på CTI-området. Sammen kan vi give vores kunder langt flere produkter og services at vælge i mellem. Og ikke mindst mindske små og store virksomheders ressourcespild på dette område. Her ud over vil samarbejdet også stille os stærkt på CTI-markedet, udtaler Mads K. Larsen, adm. direktør i CodeCTI.

De nye produkter kører på PBX-platforme fra Ascom, Avaya og EADS Telecom, men en række nye platforme er undervejs og vil blive introduceret efter nytår.

Om CodeCTI
CodeCTI A/S er et dansk softwarehus som har specialiseret sig indenfor telefoni/computer integration (CTI). Virksomheden har udviklet softwarepakken Communicate!, som integrerer telefoni, computere og data, på en måde der giver hidtil uset brugervenlig integration mellem virksomhedens databaser og telefonsystemer, med henblik på at yde god kundeservice, reducere medarbejder frustration og øge produktiviteten i virksomheden.

Se også: www.codecti.com

Om Seavus International
Seavus International er en førende udbyder af konsulentservices på IT- og teleområdet. Virksomheden har hovedkontor i Malmø i Sverige, men har udviklingscentre i Balkan og er i færd med at etablere kontorer i såvel København som Århus.

Se også: www.seavus.com

Pressekontakter


Företag

Seavus AB
Skeppsbron 5
211 20 211 20 Malmö, Sverige

  +46 40 300 940

http://www.seavus.com

Ta emot nyheter från Seavus AB per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire