Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
13/01-04   -   Pressmeddelande

PEEP Controller® - Nyt dansk pc-sikkerhedsprodukt der beskytter følsomme data mod smugkiggeri

Gå et par skridt væk fra din tændte pc og skærmen går i sort og tastaturet bliver låst, helt automatisk. Medens du henter en kop kaffe, kan ingen se, hvad der står på skærmen eller bruge tastaturet. Gå tilbage til din pc, og skærm og tastatur går straks i normaltilstand.

Dét er den enkle, men banebrydende idé bag det danske pc-sikkerhedsprodukt, PEEP Controller®, der i de kommende måneder vil blive vist frem på de store europæiske it-udstillinger, første gang på Comdex Scandinavia i Göteborg fra d. 20.-22. januar.

PEEP Controller® er udviklet og patenteret af Birkerød-firmaet Secure Access Management A/S, og idéen til den automatiske blokering af pc´en opstod hos en praktiserende læge, der ønskede at forhindre at patienterne kunne ´smugkigge´ på de følsomme personoplysninger på skærmen, medens han var ude af lokalet et øjeblik.

Med PEEP Controller® går pc´en automatisk i sort, hvis man bevæger sig mere end 1½ meter væk fra den. Man behøver ikke længere logge af og på, hver gang man forlader den og sparer derfor både tid og besvær med at huske password.

PEEP Controller® kan bruges på alle pc´er og består af en lille boks, der sættes ind mellem skærm, tastatur og cpu, plus en lille sender i nøgleringsstørrelse, som brugeren bærer på sig. Der er ingen software, kun hardware, og det er nemt at installere.

Store forventninger

Per Winther, der er direktør i Secure Access Management, siger: "Den første udgave af PEEP Controller® blokerede kun for skærmen, men nu har vi fået tastaturet med og har dermed sat en effektiv stopper for, at uønskede personer kan se eller ændre følsomme data.

Det er derfor et produkt med en meget stor og bred målgruppe, nemlig praktisk taget alle, der arbejder med følsomme data, lige fra praktiserende læger og sygehuspersonale, til bankfolk og revisorer, folk i personaleafdelinger - og alle mulige andre steder. Så med en pris på omkring 500 kr., vurderer vi det globale salgspotentiale til at være enormt."

Per Winther har allerede indgået distributøraftaler på en række vigtige markeder, bl.a. USA, og forhandler i øjeblikket om distributionsrettigheder i flere andre lande.

PEEP Controller® bliver præsenteret på Comdex Scandinavia 2004 i Göteborg d. 20.-22. januar, hvor SAM viser den frem på stand nummer C02:44, medens den danske distributør FLEXME TechMedia, viser den frem på den danske fællesstand B06:27.

Pressekontakter


Företag

FLEXME TechMedia ApS
Farum Gydevej 64
3520 3520 Farum, Sverige

  +45 4434 8460

http://www.flexme.dk

Ta emot nyheter från FLEXME TechMedia ApS per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire