Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
03/03-04   -   Pressmeddelande

Australske stjerner til ROCK ’N’ ROYAL - Højeste ønske fra det kongelige brudepar

I Australien samler orkestret fulde koncertsale og stadions. Alene i Australien har orkestret solgt tæt på 2 millioner albums. I England, Tyskland og Holland spiller orkestret udsolgte koncerter i marts – alene i London for 10.000 mennesker. Derefter går martsturen til USA og Canada.

Den 7. maj står POWDERFINGER på Rock ’n’ Royals imponerende scene i PARKEN i København – en nyhed, der opfylder det øverste ønske på Mary Donaldson´s og Kronprins Frederiks ønskeliste for australske bands.

Der er fra POWDERFINGERs side tale om en gestus af de større. Det har i månedsvis været planlagt, at orkestret skulle være i studiet i starten af maj. De planer er nu lagt om, så POWDERFINGER holder en uges studiepause for at flyve til Europa, hvor orkestret spiller én koncert – for glade publikummer og brudepar i PARKEN den 7. maj. Derefter går turen tilbage til Australien og fortsat studiearbejde.

POWDERFINGER har stor-erobret de australske hjerter – og er godt på vej til at gøre det samme med europæiske og nordamerikanske. Orkestret spiller glad, fremadlænet rockmusik og får ved deres live-optræden stadions til begejstret at rocke, synge og danse.

Flere end 25.000 har allerede købt billet hos e-billetter (telefon + 45 70 26 32 67 ) og Billetnet (telefon + 45 70 15 65 65).

Aktuelle oplysninger om arrangementet og dets arrangør Red Barnet – på www.rocknroyal.dk

Med venlig hilsen Rock ’n’ Royal / Red Barnet

Pressekontakter


Företag

Red Barnet
Rosenørnsalle 12
1634 1634 København V, Sverige

  0045-35 24 85 20

http://www.redbarnet.dk

Ta emot nyheter från Red Barnet per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire