Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
02/04-04   -   Pressmeddelande

Heidelberg og NovaVision.as indleder samarbejde

Heidelberg Prinect Systemhaus
og danske NovaVision.as har indgået et strategisk samarbejde om systemsalg af PrintVis-produktet til den grafiske branche.

Løsningen er udviklet gennem de sidste 7 år af Microsoft Business Solutions centret, NovaVision.as, der har base i Odder og Århus. PrintVis har Navision Attain fra Microsoft som platform.

NovaVision.as, der i Norden har nogle af de største grafiske virksomheder blandt sine kunder, har for alvor vendt blikket mod udlandet med specielt fokus på Europa. Virksomheden har gennem de sidste to år søgt og uddannet partnere i salg og support af PrintVis-løsningen. Det betyder, at partnere fra flere end 10 nationer er medudstillere på softwarehusets stand på DRUPA. Herudover udstiller Heidelberg selv løsningen fra NovaVision.as på deres stand. Heidelberg er eneforhandler på alle tysktalende markeder. DRUPA er verdens største grafiske fagmesse og afholdes hvert fjerde år i den tyske by Düsseldorf.

"Samarbejdet med Heidelberg er strategisk, og vi har store forventninger til fremtiden", fortæller Kristian Rønnow, der er direktør for NovaVision.as. "Udover samarbejdet med tyske Heidelberg er der også etableret bånd til Heidelberg Nordic", uddyber Kristian Rønnow. Virksomheden håber, at aftalen som minimum vil fordoble omsætningen henover de næste 24 måneder.

"Heidelberg Nordic er glade for det nye samarbejde med NovaVision, som gør os i stand til at tilbyde en bredere produktportefølje inden for management-informationssystemer. Hvor Heidelbergs Prinect Prinance management-informationssystem primært retter sig mod mindre og mellemstore virksomheder, er Printvis rettet mod mellemstore og større virksomheder. På DRUPA 2004 vil vores kunder kunne se Printvis fungere med vores prepress og trykmaskiner. Det næste skridt bliver efterbehandlingsudstyret, hvilket vil komme i den nærmeste fremtid" fortæller
Thomas K. Hjorth, Heidelberg Nordic.

Fakta om PrintVis

Besøg www.printvis.com og læs mere om produktet
Besøg www.novavision.as og læs mere om NovaVision.as
Besøg www.heidelberg.dk og læs mere om Heidelberg Nordic A/S

Fakta om NovaVision

NovaVision.as beskæftiger ca. 30 mand i Danmark og Norge.
Virksomheden har været Gazelle virksomhed 2 gange.

Udvalgte referencevirksomheder (NovaVision.as)

Schultz Grafisk A/S, Scanprint A/S, Djurs Gruppen A/S, Datagraf A/S, Skive Folkeblad A/S, Dansk Avistryk A/S, Vivild A/S, Phønix Trykkerierne A/S og Kappa Corrprint A/S.

Pressebilleder
http://www.novasoft.dk/printvis/Kristian_Roennow_cw_NovaVision.jpg
http://www.novasoft.dk/printvis/Kristian_Roennow_presse_NovaVision.jpg

Pressekontakter


Företag

NovaVision Software A/S
Klamsagervej 14
8230 8230 Åbyhøj, Sverige

  +45 24864266

http://www.novavision.as

Ta emot nyheter från NovaVision Software A/S per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire