Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
20/04-04   -   Pressmeddelande

Suede-stjerne på rock ´n´ royal

SUEDE-STJERNE PÅ ROCK ’N’ ROYAL

Sidste efterår var britiske Suede på europæisk farvel-tur med lynudsolgte koncerter hele vejen rundt. Derefter opløstes bandet. Perlerækken af Suedes mega-hits står endnu i frisk erindring, og det vil utvivlsomt glæde mange, at den karismatiske frontmand og sanger BRETT ANDERSON nu har bekræftet, at han dukker op på Rock ’n’ Royal den 7. maj i Parken. Dér vil han præsentere én af sine nye sange og nogle af Suede-tidens største sange.


"NYE" billetter.

Den omfattende og imponerende scene- og TV-produktion for Rock ’n’ Royal i PARKEN er nu lagt endeligt fast. Et par hundrede billetter i de bedste kategorier, som har været tilbageholdt indtil kamera-kraner, mikser-pulte mv. var endeligt placeret, er nu frigivet til salg via e-billetter (telefon 70 26 32 67) og BilletNet (telefon 70 15 65 65). Der er p.t. godt 4.000 billetter tilbage til salg af de i alt 40.000, der er plads til i PARKEN denne aften. Et brag af en rock-galla venter den 7. maj.


Rock ’n’ Royal-merchandise nu til salg.

Til "kun-én-gang-i-livet"-begivenheden Rock ’n’ Royal er skabt en attraktiv kollektion af merchandise. Flere modeller og farver i bedste materialekvalitet – alle med Rock ’n’ Royals smukke logo. Kollektionen kan ses på Rock ’n’ Royals hjemmeside ( www.rocknroyal.dk ) og sælges kun via web-shoppen dér.

Rock ’n’ Royal arrangeres af Red Barnet og støttes af SAS, LEGO Company, Post Danmark, Jemo, Ferring, Part Two, Nykredit, Tuborg, DONG og PARKEN. Et økonomisk overskud vil blive anvendt i Red Barnets arbejde.

Med venlig hilsen
Rock ’n’ Royal / Red Barnet

Pressekontakter


Företag

Red Barnet
Rosenørns Alle 12
1634 1634 København V, Sverige

  +45 35248543

http://www.redbarnet.dk

Ta emot nyheter från Red Barnet per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire