Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
08/02-10   -   Pressmeddelande

Engelsk-online.com introducerar gratis engelska test och gratis demo kurser

Dallas Cowboys Jerseys förening är en intresseorganisation för Jerseykon i Sverige. Föreningen startade 1969 och har sedan dess arbetat för Jerseykons utbredning.

Engelsk-online.com introducerar gratis engelska test och gratis demo kurser

Websiden Engelsk-online.com er en ny aktør på markedet for interaktive multimedia språkkurser, der tilbyder engelsk kurser på internettet. Vi har fået flera nye kunder sidste halvår af 2009 och i begynnelsen af 2010 i forbindelse med en rad nye online-kurser. Det styrker os i vores tro på, at der er en voksende interesse for lärande af språk via internettet, siger Thomas Jacobsen, der er den daglige leder.

Nye kursister starter med en gratis engelska test

Vi kan mærke, at vore nye kunder er rigtig glade for vores gratis tilbud Vi tilbyder blandt andet en gratis engelska test. På 10-15 minutter kan du finde ud af, hvilket nivå dit engelska er på. Det er en stor fordel fordi man så er langt bedre i stand til at välja et relevant och målinriktade engelska kurs senera. Och vi kan märke på responsen, at mange synes de har et behov for at blive bedre til engelska. Det virker som om flere och flere bliver klar over, at jo bedre ens engelsk er jo nemmere har man ved at klare sig i en lang rad situationer, hvor det er nödvändigt at kunne ordentligt engelska. Och situationer hvor det er vigtigt at kunne ordentligt engelska kan være både ved jobsamtaler, på arbejdet, på de högre utbilding och ikke mindst til semester- och rejsebruk.

Gratis engelska prøve-kurser

Udover den gratis engelska-test tilbyder vi ochså gratis engelske prøve-kurser. Ved at tilbyde de gratis demo kurser sikrer vi, at vores kunder får det helt rette engelska-kursus. Så der er mange muligheder for at finde et kurs och en kurslängd, der passer til behov, ambitioner och pengepung.

Spara tid och pengar – och bestämma själv-takt

Många betonar, at de kan sidde i ro och mag hjemme foran deres computer och träne engelska. Tid och penge til transport til et traditionelt engelska kurs er sparet. Och man kan träne når som helst motivationen och energien melder sig. Så selv om man er " natt raven" eller " morgon människa" så kan man altid lochge på och arbejde videre med övningar och opgaver. Man bestemmer helt selv tempoet och kan naturligvis tage alle de pauser man har behov for. Hvis man er en lille smule blyg – ja, så er der altså ikke nochen at være blyg over for. For man kan vælge, at hele engelskakurset er et selvstudie. Automatiske feedback på, hvordan man klarer sig er en naturlig och stimulerende del af engelska kurserne. Och der er kurser helt fra begynderniveau til det avancerede nivå, der på den säkaldte EU-sprochskala svarer til C2. Så der er faktisk mulighed for at blive bedre til engelska – næsten uanset, hvor god man er i forvejen.

Vardagliga engelska – få det lättare och roligar på din semester

Vi ønsker at kunne erbjuda engelska til så mange som muligt. Derfor har vi lagt vikt på at kunne erbjuda vardagliga engelska, hvor man får adgang til hele 10 forskellige nivåer - med egen resultattavle. På resultattavlen kan man følge med i sin fremgang och se, hvilke opgaver man klarer godt och mindre godt. Det sikrer, at man nemt kan gentage øvelserne och hurtigt forbedre sig.

Engelska for akademiker och studenter

Derudover har vi målinriktade kurser til studerende, der skal følge fag på engelska på en högre utbilding – de vælger akademisk engelska. Flere och flere fag udbydes på engelska - så även her märker vi en god interesse for vore kurser.

Flera affärer med bättre engelskkunskaper

Där är båda förhandlingsengelska, møteengelska, telefonengelska och ikke mindst præsentationsengelska. Man lærer blandt andet ved at se på videooptagelser af autentiske situationer som medarbejdere i den del af svensk yrkesliv, der har handel med udlandet kan nikke genkendende til. Udover videooptagelserne kan man arbejde med en række övningar och opgaver, der blandt andet styrker dig som förhandler når ordren skal i hus. Förhandlingerne bliver betydeligt bedre når man taler ordentligt engelsk - skulle vi hilse och sige.

Engelsktalande babyer!

Endelig har vi en lille, men meget interessant gruppe, der består af babyer. Babyer der lärar engelska via TV. Vitenskabsfolk mener nemlig, at babyer kan lära engelska lige så godt som de lärar deres modersmål. Så vi siger lite på skoj, at vi har engelska kurser til alla, som vill bli bättre: borger, businessman, bachelor, barn och baby, slutter Thomas Jacobsen.

Det er planen at udbygge med flere målrettede engelska kurser i tiden fremover

Pressekontakter


Företag

Engelsk-online.com
Baunehøjvej 22
2800 Kgs. Lyngby, Sverige

  +45 6127 9603


Ta emot nyheter från Engelsk-online.com per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire