Få ditt eget pressrum

Få ditt eget pressrum
26/05-10   -   Pressmeddelande

Den danske forfatter Brian P. Ørnbøl på vej med ny bog

Den danske forfatter Brian P. Ørnbøl er på vej med sin tredje bog – digtsamlingen "Sange fra Midgaard". Bogen udkommer den 30. maj og kan bestilles hos boghandleren og forlaget nu.

Forlaget skriver: "´Sange fra Midgaard´ er en digtsamling der på Brian P. Ørnbøls helt egen facon behandler personlige, eksistentielle og filosofiske temaer. Det udmønter sig i stærke, til tider patosfyldte digte, der trækker tråde til både klassisk, romantisk og ny ung lyrik."

´Sange fra Midgaard´ er Ørnbøls tredje bog efter debutten i 2008 med digtsamlingen ´Barberbladshologrammer´. I 2009 fulgte novellesamlingen ´Himmelhotellerne´. Ørnbøl har desuden medvirket i en række antologier og litterære magasiner med både poesi og noveller. I 2008 medvirkede han bl.a. i novelleantologien ´I overfladen´, der netop er blevet oversat til engelsk og skal udkomme på det amerikanske marked i 2010/11.

Ørnbøl er opvokset i Broager og Sønderborg, men er i dag bosiddende i Århus, hvor han ved siden af sin forfattergerning arbejder med PR og markedsføring for Teater Refleksion og Teatret Gruppe 38. Forfatteren er desuden medlem af Dansk Forfatterforening og interessesammenslutningen Jyllands Forfattere.

Bogen kan bl.a. bestilles hos boghandleren eller via forlagets hjemmeside www.darklights.dk

Læs mere om forfatteren på hans hjemmeside www.bpo-forfatter.dk

***

Om Ørnbøls tidligere bøger er der bl.a. skrevet:
"Det er store temaer at tumle med, men forfatteren slipper godt fra det pga. sit vellykkede greb om genren. Velskrevne surrealistiske noveller, som udfordrer læseren..." Lektørudtalelsen

"Det er forrygende at læse Ørnbøls noveller. Når man er i selskab med Himmelhotellerne, er man i godt og begavet selskab. Bare kom med mere hr. Ørnbøl!" Egtvedposten

"I ´Himmehotellerne´ får vi små delikate sætninger..., så man huskes på, at man sidder midt i god litteratur... med disse noveller skriver Ørnbøl sig ind i en tradition, som tæller Peter Seeberg, Franz Kafka og Solvej Balle." Kulturkapellet

"Samlingen ´Barberbladshologrammer´ har træk som man også kan finde i Lars Bukdahls og F. P. Jacs digte. Specielt de korte, vrede og rigtig mørke digte slår gnister." Lektørudtalelsen.

"Det er i høj grad det fantastiske sprog, som bærer digtene i ´Barberbladshologrammer´. Ørnbøl har en fantastisk evne til at vride sproget og forme det, så det udtrykker noget helt præcist." Kulturkapellet.

Pressekontakter


Företag

Forlaget DarkLights
Klintevej 392
4791 Borre, Sverige

  +45 25386541


Ta emot nyheter från Forlaget DarkLights per e-post

Anmäl dig här
Vårt uppdrag är att effektivisera och sprida alla slags press- och affärsinformation och göra den tillgänglig för alla på alla tillgängliga plattformar.

Om MyPressWire