Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/01-10   -   Pressemeddelelse

Ledelsesændringer i Group IT

Stephen Fraser vil overtage rollen som Head of Group IT fra 1. februar 2010. Stephen Fraser, 47, har en stærk professionel baggrund inden for IT-branchen og kommer fra en stilling som Chief Process Officer i Maersk Line i Nordamerika med overordnet ansvar for IT, Process Excellence og kundeservicefunktioner. Han sidder også i Executive Management Committee for Nordamerika.

"Stephen Fraser har fuldført opgaven med at integrere, simplificere og rationalisere IT-infrastrukturen i vores Nordamerikanske organisation, og resultaterne taler for sig selv. Hans nye opgave vil blive at samarbejde med forretningsenhederne i den fortsatte stræben efter at optimere virksomhedens IT-fundament, og med sig tager han en solid erfaring med IT-implementering til at gøre netop det," siger Senior Vice President of chef for Group Human Resources William S. Allen.

Stephen Fraser har en B.Sc. fra University of Southern Mississippi og har været ansat hos Mærsk de seneste fem år. Før det har han arbejdet for Andersen Consulting (nu Accenture) og for rederiet CP Ships.

Stephen Fraser vil afløse Flemming Steen, som har stået i spidsen for Group IT siden februar 2009.

"Flemming Steen har gjort et rigtig godt stykke arbejde, når det gælder rationalisering og operationalisering af Group ITs rolle i Gruppen, samtidig med at han har reduceret omkostningerne. Han har også forberedt en strategi for en mere effektiv og systematisk drift af IT-infrastrukturen og har dermed fuldført den opgave, han blev pålagt. Flemming Steen ønsker at vende tilbage til en rolle, der læner sig tættere op ad hans baggrund som CFO, og han vil derfor søge nye udfordringer uden for Gruppen. Vi er derfor blevet enige om at afslutte vores samarbejde, og jeg vil gerne takke Flemming Steen for hans store indsats, og alt det han har tilført Gruppen," siger chef for Group Human Resources William S. Allen.

For yderligere information, kontakt venligst Willam S. Allen, Senior Vice President og Head of Group Human Resources: tel. +45 3363 5143

Relevant information

http://www.maersk.com


Pressekontakt


Firma

A.P. Møller - Mærsk A/S
Esplanaden 50
1098 København K, Danmark

  3363 3534

http://www.maersk.com

Modtag nyheder fra A.P. Møller - Mærsk A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire