Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/02-11   -   Pressemeddelelse

Ikke engang til storhittet "˜The Balcony' lavede The Rumour Said Fire en video, men er nu klar med video til den nye single, 'Passion', fra albummet 'The Arrogant'

For første gang har The Rumour Said Fire besluttet, at en video skulle akkompagneres til et af deres numre. Det må siges at være et atypisk træk nu om stunder ikke at have en video som noget af det første, og specielt taget deres storsælgende gennembrudssingle i betragtning. Videoen til den nye single "Passion" er lavet af instruktøren Rasmus Kloster Bro, der er tilknyttet den alternative filmuddannelse Super 16 og har bl.a. tidligere lavet videoer for Efterklang og Turboweekend.

Med debutalbummet "The Arrogant" tog The Rumour Said Fire hul på næste kapitel i deres succesfulde karriere. Opfølgeren til debut ep'en udkom den 18. oktober, og anmelderne var igen stærkt imponerede og tildelte rosende gloser ud til bandet. Og på samme måde som med gennembruddet The Balcony blev 1. singlen "Sentimentally Falling" udpeget til P3's Uundgåelige i uge 38.

Samtidig med at startskuddet til 2011 er lydt, træder TRSF ind i det nye år med ny single, deres første video nogensinde og en travl turnéplan med store koncerter herhjemme og i udlandet.
Til marts drager TRSF til Texas for at spille på den anerkendte branchefestival SXSW, og krydser samtidig Atlanten for at færdiggøre forhandlinger om at få udgivet "The Arrogant" udenfor Danmarks grænser i Europa og U.S.A.

Selvom det ikke er længe siden bandet stod på Roskilde Festival og i løbet af efteråret spillede et hav af udsolgte koncerter bl.a. i Store VEGA, er en ny Danmarksturné allerede i støbeskeen, og indtil videre tæller rækken af koncerter knap 10 styks, i skrivende stund, og igen er bl.a. en koncert i Store Vega på plakaten.

Relevant information

http://www.alarmmusic.dk


Pressekontakt


Firma

A:larm music
Enghavevej 40, 4 sal
1674 København V, Danmark

  99 340 700
  26 88 17 28

http://www.alarmmusic.dk

Modtag nyheder fra A:larm music på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire