Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
11/02-11   -   Pressemeddelelse

Jonas Bjerre "Kids Don't Fight"

Jonas Bjerres fantastiske stemme forbindes normalt med Mew's storladen og iørefaldende musik som jo gennem de sidste 10 år er blevet lovprist verden over.

Nu står Jonas Bjerre for første gang alene som kunstner. Muligheden opstod da hans ven Rune Schjøtt spurgte om han ville lave musik til hans debutfilm "Skyskraber".
Et naturligt spørgsmål eftersom deres venskab startede i musikkens tegn, da Rune Schjøtt som vært på Det elektriske Barometer havde en meget ung Jonas Bjerre i studiet sammen med Nikolaj Nørlund helt tilbage i 1996.

Jonas Bjerre sagde ja til at lave musikken og har siden arbejdet på dette soundtrack når tiden tillod det i både Paris, New York og København.
Han har skrevet, indspillet og produceret alt og hele sountracket vil være klar til maj samtidig med at filmen vil få premiere.

1 singlen fra albummet er nummeret "Kids Dont Fight" - et nummer som virkelig giver store forventninger om,
at det kommende soundtracket vil være spækket med fantastiske melodier og storslået omkvæd. Så der er i den grad noget at glæde sig til.

Nummeret "Kids Dont Fight" kan erhverves på diverse download sider fra på mandag den 14 februar.

Filmen "Skyskraber" er udtaget til Berlin Filmfestival i ungdomskategorien 14+.

Relevant information

http://www.alarmmusic.dk


Pressekontakt


Firma

A:larm music
Enghavevej 40, 4 sal
1674 København V, Danmark

  99 340 700
  26 88 17 28

http://www.alarmmusic.dk

Modtag nyheder fra A:larm music på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire